6 dolog, amit a fiatalabb, dilis önmagamnak mondanék

K. V. / Éva magazin

Ezt most a saját bőrödön fogod megtanulni kislány! - vagy valami hasonló...

Abban a helyzetben vagyok, hogy a párom húga épp most jár a húszas évei elején, én pedig egy tízessel vagyok nála beljebb. Vannak napok, percek, pillanatok, amikor egy óvatlan pillanatban meglátom benne magamat, vagyis a régi önmagamat, aki annyi idősem már azt hitte mindent tud az életről, de közben még javában kereste önmagát. (Na nem mintha ez egy véges folyamat lenne, véleményem szerint, ez pontosan addig tart, amíg élünk, vagy legalábbis az idős kor elejéig.)

Olvasd el ezt is!
Téged vajon hogy látna ma a múltbéli éned?

Ha egyszer megkapnám az áhított szuperképességeimet, és azon felül, hogy láthatatlanná tudnék válni, még képes lennék az időben is utazni, szinte egész biztos, hogy néhány napra a múltbéli magamhoz mennék vissza. Azt hiszem nagyjából ezek lennének, amiket mindenképp elmondanék neki:

forrás: europress

1. Baromi fontos a család, legyél többet velük!

Az egy dolog, hogy mindig is családcentrikus voltam, mert ilyennek neveltek, és amióta élek imádom is a családomat. De ma már pontosan tudom, hogy azok a percek, amiket esetleg elvesztegettünk, már nem jönnek többet vissza: ilyen távolságból, már csak foltozni lehet őket. Legyél többet azokkal, akiket szeretsz, és legyen részetek rengeteg közös élményben! Ez nagyban hozzájárul majd az egészséges személyiséged kifejlődéséhez.

2. Szeresd jobban önmagad!

Soha az életben nem voltam kellően elégedett önmagammal. A külsőmmel, főleg. Pedig ha az akkori énem látná a mostanit! Ajaj! Na jó, csak viccelek! Szóval komolyan ki a fenét érdekel, hogy 3 mm-rel vastagabb a combod, vagy hogy éppen kicsit jobban látszanak-e a hurkák a popsid alatt? Egészséges vagy, erős vagy, életrevaló vagy, csinos vagy! Ezeket jó mélyre raktározd el szépen!


A cikk folytatásáért kattints ide!