Egy újabb elfeledett trend, amit kár volt előszedni!

Ujvári Viki

Imádjuk a bőség zavarának azon érzését, amit az időről időre visszatérő trendhullámoknak köszönhetünk. Por viszont itt is kerülhet a gépezetbe és van pár olyan darab amit mi se tudunk hova tenni!

Éppen ilyen a farmer térdnadrág is! Amit a mai napig nem értünk, hogy ki és miért keltette életre?! A short és a hosszú szárú változat közti arany középút, valljuk be nem a legszebb divattalálmány mióta világ a világ.

Olvasd el ezt is!
Kim Kardashian a '90-es évek legmegkérdőjelezhetőbb trendjét hozta vissza: a biciklisnadrágot

Jött, látott, egy időben valami oknál fogva hódított is és annak rendje és módja szerint el is tűnt a süllyesztőben. Majd beköszöntött 2016 és Khloé Kardashian úgy gondolta ideje kicsit lesöpörni a port eme nemes darabról, és ismét köztudatba hozni ezt a szépnek nem igazán mondható, térdig érő csodát. Na de miért?

Alig egy hónapja, hogy Kim is egy hasonló darabban lejtett végig, bár az inkább a biciklisnadrágra hajazott, de lényeg a lényeg, ez az őrület remélhetőleg családban marad.

forrás: racked.com

Tudjuk jól, hogy a hírességek öltözködési szokása elég erős húzóerő lehet ha divatról van szó, és most kíváncsian várjuk, hogy a legmagasabb Kardashian lány lépése mekkora lavinát indít majd el.

Ameddig pedig a kezünket tördelve várjuk a végítéletet, addig nézzünk kicsit körbe e téren is.

Újabb időutazás következik, aminek a galériára kattintva te is részese lehetsz...

Nézd meg a galériánkat - 5 kép

Mit szólsz? Te élted ezt a trendet?

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? 6 elfeledett divat kedvenc a 2000-es évekből, ami jobb, ha nem tér vissza