5 dolog, amikkel a kiegyensúlyozott párok nem foglalkoznak

Europress
Birta Brigi

Vannak dolgok, amiken kicsit többen görcsölnek, mint kellene, és ez akár tönkre is teheti a párkapcsolatikat. Összeszedtük, hogy mik azok a dolgok, amiket a boldog párok elengednek, és nem hagyják, hogy belerondítson a szerelmükbe!

Olvasd el ezt is!
4 csapda, amit a boldog párok elkerülnek

1) Hogy ki ad bele többet

A párkapcsolat csapatjáték, és előfordul, hogy az egyik fél éppen többet keres, vagy több házimunkát végez, esetleg gyakrabban főz, de ilyenkor a másik félnek nem szabad ezt felhánytorgatni. Sosem lehet éppen egyenlő arányban hozzájárulni a közös dolgokhoz, és ezen lovagolni teljesen felesleges is.

2) A múltat

Ha igazán szeretnéd élvezni a jelenlegi kapcsolatodat, nem szabad az új pasidat a korábbi szerelmeidhez hasonlítani. El kell engedned azt, ami korábban volt, és csak azzal szabad törődnöd, ami most van!

3) Hogy nem kell 0-24-ben kontaktban lenni

Az emberek azelőtt is képesek voltak fenntartani a párkapcsolatukat, mielőtt megjelentek volna a mobiltelefonok. Nem szabad olyan dolgokon fennakadni, hogy a pasid napközben nem SMS-ezik neked (hiszen jó eséllyel dolgozik), mert nem ez a szerelem mércéje.

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele

4) Hogy titokban tartsanak bizonyos személyesebb részleteket

Nem azt mondjuk, hogy mostantól kezdve pisilj nyitott ajtónál a pasid előtt, de nem kell teljesen eltitkolnod minden hasonló dolgot. A szerelmed tisztában lehet azzal, hogy nem mindig teljesen szőrtelen a lábad, és igenis el kell menned WC-re, mert ember vagy. Sokkal boldogabbak azok a párok, akik mernek teljes mértékben önmaguk lenni, és nem paráznak olyan apróságokon, mint a smink nélküli arc, és szemöldökszedés.

5) Hogy szeretni kell egymás szüleit

Attól még, hogy szeretitek egymást, nem kötelező odalenni egymás családjáért. A boldog párkapcsolatokban el merik mondani egymásnak, hogy mi a helyzet, és el is fogadják, ha az egyik fél nem szimpatizál a rokonság egyes tagjaival!

Téged se frusztráljanak ezek a dolgok!

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit egy magabiztos nő nem tesz meg egy pasi kedvéért