4 csapda, amit a boldog párok elkerülnek

Europress
Birta Brigi

Mert, ha beleesnek, akkor onnantól kezdve jönnek azok a gondok, amiket tényleg nehéz megoldani!

1. Nem rendül meg a bizalmuk

Azt mindannyian tudjuk, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban elengedhetetlen a bizalom. Azok, akik igazán tudatosan élik a párkapcsolatukat, tudják, hogy ezt nem szabad veszni hagyni. Így, ha törik, ha szakad, nem engedik, nem tesznek olyat, hogy megrendüljön a bizalom.

2. Nem hagyják, hogy a düh elvegye az eszüket

Bár a düh egy teljesen emberi emóció, fontos, hogy visszafogd a robbanásokat. Mert ezekben a helyzetekben csúnya dolgot vágunk egymás fejéhez, amikkel akár olyan mélyen megbánthatjuk a másikat, hogy örökre megmarad a tüske, ez pedig aláaknázza a tökéletes kapcsolatot. Ha ideges vagy, fújd ki magad, és tiszta fejjel próbáld megoldani a helyzetet.

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele

3. Sosem használják fegyverként a szexet

Bár több nő is él azzal a fegyverrel, hogy szeretkezéssel manipulálja a párját, ha valamit szeretne nála elérni. Ezt azonban egy egészséges párkapcsolatban nem lehet megengedni.

4. Nem hagyják, hogy eltávolodjanak egymástól

Egy hosszú kapcsolatban a sűrű mindennapok mellett könnyen elhidegülnek a párok, hiszen nincs idejük arra, hogy maximálisan jelen legyenek. Nos, ha úgy érzed, hogy ezen az úton jártok, mindenképpen le kell ülni megbeszélni, hogyan lehetne orvosolni a helyzetet, hiszen ha túl nagy lesz a távolság, onnan nincs visszaút!

Olvasd el ezt is!
Így vitáznak a boldog párok