„6 dolog, ami miatt újra és újra beleszeretek a feleségembe”

Europress
Birta Brigi

Hogy mi tesz vonzóvá egy nőt egy hosszútávon, és mi sarkall arra egy pasit, hogy örökre vele maradjon, és szeresse? A Your Tango egyik írója megosztotta az olvasókkal, mik azok a dolgok, amik miatt újra és újra képes beleszeretni a feleségébe!

Olvasd el ezt is!
4 csapda, amit a boldog párok elkerülnek

1. Hagy nekem teret

Bármennyire is szeretem a feleségemet, néha nagyon jól esik egyedül lenni, elvonulni egy kicsit, magamra koncentrálni. Ő ilyenkor azonnal látja, hogy mi a helyzet, nem is kérdezősködik, hagyja, hogy elvonuljak.

2. Általában igaza van

Ha valamilyen kérdésre keresi a választ, alaposan utánajár, és nem lövöldözik össze-vissza információkkal. A vitáink alatt mindig alaposan megindokolja a véleményét, így gyakran kiderül, hogy igaza is van!

3. Megérti, hogy különböző emberek vagyunk

Nem próbálja rám erőltetni az ízlését, és elfogadja azt is, hogy nem kell ugyanazt szeretnünk mindkettőnknek. Ez így jó.

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele

4. Igényes a megjelenésére

Bár ezerszer láttuk már egymást meztelenül, és mackónadrágban is, mégis, ha olyan alkalom van, a feleségem megadja a módját, felveszi a szexi fehérneműt, a tűsarkút és egy őrülten szexi rucit. És én olyankor mindig elámulok, hogy milyen csodás nőm van!

5. Szeret meztelenkedni

Simán végigtakarítja a házat totál pucéran, és jól érzi magát így. Olyan menő!

6. Kedves

Amikor látom, hogy milyen kedves az étteremben a pincérrel, a gyerekekkel az utcán, az emlékeztet arra, hogy milyen szerencsés vagyok.

Olvasd el ezt is!
5 biztos jele annak, hogy boldog párkapcsolatban élsz