Inspirálódj: Ilyen ruhákban járnak nyáron a világsztárok

Léderer Fruzsina

Tombol a hőség, de a sztároknak ilyenkor is a legjobb formájukat kell hozni. Bemutatunk néhány fantasztikus szettet tőlük, és egy olyat, amit soha, de soha nem viselnénk.

Összegyűjtöttünk néhányat kedvencet a hollywoodi nagyágyúink legjobb ruhái közül, hogy egy kis ihletet kaphass, milyen ruhákat vegyél fel a nyári partikra, a vízpartra vagy csak az utcán sétálni.

Blake Lively hivatalosan is a legcsinosabb kismama

A színésznő korall-nude midiruhájánál jobbat nem is tudott volna választani. Nagyszerűen áll lebarnult bőréhez és szőke hajához a színkombináció, és épp csak annyira szexi, amennyire illik.

forrás: Europress

Bella Hadid kis feketéje

Gigi Hadid szexi tesója nem tud hibázni. A végtelen lábú modell ismét egy olyan kis feketét vett fel, ami egyszerűsége, de közben mégis trükkös szabása miatt mindenkinek elférne a szekrényében.

forrás: Europress

Kendall Jenner kimaxolta a fesztiválszettet

A kis Kardashian testvér az utcán sétálva mutatta be, milyen ruhákat érdemes egy nyári fesztiválon felvenni. Plusz pont jár az indián stílusú dzsekiért!

forrás: Europress

Kristen Stewart, a Hófehérke

Az Alkonyat egykori színésznője nem a stílusérzékéről híres, de ezúttal nagyon eltalálta! Nagyon nyári, de mégis elegáns szettet állított össze csupa fehérből.

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
Iris Apfel 10 stílus- és élettanácsa

Az overálverseny győztese Christina Milian

Az énekesnő hasvillantós egyberészese egyszerűen zseniális. Szerezz be egy szexi jumpsuitot vagy rövid overált, és te leszel az esti partik királynője.

forrás: Europress

Tanulj pirosat viselni Diane Krugertől

A színésznő vörösben ment a vörös szőnyegre, de milyen jól tette! Ha valamikor hordhatjuk a piros minden árnyalatát, az a nyár. Szerezz be te is néhány piros ruhát és kiegészítőt.

forrás: Europress

Meredith Ostrom esete a "soha ne vegyél fel ilyet" ruhával

Rettenetesen különleges akart lenni Meredith Ostrom, de a különleges elmaradt, inkább csak simán rettenetes ruhát választott. A Szex és New York színésznője úgy tett, mint az okos lány a mesében: vett is fel ruhát meg nem is. Bár jobban tette volna, ha ezt inkább egy nude koktélruhával oldja meg. Íme, a rémes ruha!

forrás: Europress


Neked melyik tetszett a legjobban?