Iris Apfel 10 stílus- és élettanácsa

Europress
V. Zsófi

Van mit tanulni a veterán stílusikontól!

1. Minden követ mozgass meg!

Ha a fejedbe vetted, hogy megszerzel valamit, a világ végére is menj utána, mint Iris, akinek ruhái és régiségei a világ minden pontjáról származnak.

2. Ha tetszik valami, vedd meg!

Mindent vegyél meg, ami különleges és felkelti az érdeklődésed, függetlenül attól, hogy nem tudod, hogy használod majd! Iris nagyon ösztönös, ha a gyomra tájékán kellemes érzése támad, akkor tudja, hogy arra a darabra szüksége van. No persze nem árt, ha a munkád során hasznosítani tudod majd ezeket a különleges darabokat, ha másként nem, túladhatsz rajtuk a Vaterán!

3. Legyen egy szépség védjegyed

Iris imádja a színes rúzsokat, az erőteljes, élénkpiros a kedvence. És évekig ugyanazt a különleges, uniszex parfümöt használták a férjével!

forrás: Europress

4. Ha valamire rákattansz, az lehet a védjegyed

A bolhapiacon találta Iris az első óriási szemüvegkeretét és már akkor használta dioptria nélkül, amikor még jó volt a szeme, később pedig több hasonlóan látványos szemüveget is vásárolt.

5. Légy maximalista

Pihentesd kicsit a minimalista trendet és játssz a mintákkal, a különböző izgalmas textúrákkal, színekkel és halmozd kedvedre az ékszereket, nem könnyű, de szórakoztató megtalálni a harmóniát a maximalizmusban.

A többi hasznos tanácsot itt találod!