Dobd a fiókba a szemüveget!
– 6 ok, amiért jó kontaktlencsésnek lenni

Léderer Fruzsina

Akinek nem tökéletes a látása, az tudja, hogy főleg nyáron mennyire macerás a szemüveg viselése. Eláruljuk, miért érdemes kontaktlencsére váltanod.

Szerencsére szinte mindenki használhat kontaktlencsét, csupán a legmegfelelőbbet kell kiválasztani szakember segítségével.

Ha kétségeid vannak afelől, vajon tényleg egyszerűbb-e az élet kontaktlencsével, most eloszlatjuk őket.

Annyi féle napszemüveged lehet, amennyit csak szeretnél.

Ha a lencse a szemedben van, végre megteheted azt, amit szemüveggel: hordhatsz napszemcsiket. Nem csak jól látsz majd, de divatos is leszel. Eddig váltogattad a szemüveget és a napszemüveget? Biztos, hogy sokat hunyorogtál, amitől hamar ráncok alakulhatnak ki. Nos, ezt is megelőzöd, ha kontaktlencsére váltasz.

forrás: Europress

Nem kell speciális, szemüveg-kompatibilis sminket készítened.

A szemüvegeseknek más alapszabályokra kell figyelni sminkeléskor, mint azoknak, akik jól látnak nélküle is. Kontaktlencsével nem kell ilyesmikkel foglalkozni.

Fesztiválszezon? Nem kell vigyázni az értékes szemüvegre.

Mennyivel könnyebb dolga van a kontaktlencséseknek a nyári bulikon! A nagy ugrálásban nem esik le és törik össze, nem kell félteni. Ilyen alkalmakra ajánlott napi lencsét választani, ugyanis azt a nap végén, mikor kiveszed, egyszerűen el lehet dobni.

Nagyon gyorsan megszokod.

Míg a szemüveget időbe telik elfogadnod magadon, a lencse nem változtat a kinézeteden, és az érzetéhez is pikk-pakk hozzászoksz.

Nem kell aggódnod az otthon felejtett szemüveg miatt.

Ha nem mindig veszed fel a szemüveget, és van, hogy elfelejted a táskádba tenni, akkor neked találták ki a kontaktlencsét. Elkerülöd az olyan kínos szituációkat is, hogy nem tudsz kocsiba ülni, és vezetni, mert nincs nálad a szemcsid.

Olvasd el ezt is!
Kiegészítők, amik nélkül nem teljes a nyári gardrób

Mindig lehet egy váltás pár a táskádban.

Ha a pasidnál alszol, bulizni mész vagy egyszerűen csak az irodába indulsz, bedobhatsz a táskádba egy pár tartalék lencsét, így ha véletlen elvesztenéd azt, ami a szemedben van, semmi vész!

Az AIR OPTIX plus HydraGlyde lencsék viselése az elsőtől a harmincadik napig kényelmes lesz, hála annak, hogy kevesebb zsiradék és fehérje felhalmozódást engedélyez a szemen. Tiszta látás és állandó kényelem garantált.

Az akciós kuponnal ajándék kontaktlencsét vagy ápoló folyadékot kapsz, töltsd le!