Fesztivál ciki: ezeket ne vidd magaddal, ha idén nyáron te is sátrazásra adod a fejed!

Joy.hu

Mert van néhány olyan dolog, ami egy fesztiválon igenis ciki - még akkor is, ha ez itthon, a hétköznapokban meg sem fordul a fejedben! Mutatjuk, hogy mik is ezek!

1.) Gurulós bőrönd

Ha a helyszínhez közeli apartmanban laksz, akkor OK, de ha te is sátrazol, akkor inkább felejtsd el! Ugye te sem szeretnéd átvonszolni a cuccod sáron, homokon, salakon keresztül? Na, akkor válassz inkább egy nagyobb méretű, trendi hátizsákot!

2.) Esernyő

Talán mondanunk sem kell, hogy ez sem igazán fesztiválra vagy szabadtéri bulikra "viselet", ugyanis a nagy tömegben, egy koncerten csápolva igen csak zavaró lehet... És nem csak számodra, de a melletted táncolók számára is! Vigyél inkább egy menő esőkabátot, vagy - mivel nyár van és meleg - élvezd csak simán a záporokat abban a ruhában, amiben vagy! Az esőben táncolásnak is megvan a hangulata! ;)

forrás: Europress

3.) Magassarkú cipő

Nem fogsz tudni kényelmesen mozogni benne a fesztiválos terepen, ez tuti! Komfortosabb viselet egy színes saru vagy espadrilles, amiben nem csak közlekedni, de ugrálni is könnyebb lesz a kedvenc koncertjeiden! Ja, és pont emiatt a flip-flop sem ajánlott, mert ebben ráadásul még a lábadat is letaposhatják, amellett, hogy nehéz benne igazán jót tombolni!

4.) Hajvasaló, hajgöndörítő és társai

Ha sátrazol és fesztivál területén van a szállásod mellett a mosdó is, akkor tényleg felesleges ilyen kütyüket magaddal cipelni, mivel egyrészt sok helyet foglalnak, másrészt a közös mellékhelyiségben csak a tolakodás megy általában. Plusz elég hülyén nézne ki, ahogy a mosdó konténerben a tükör előtt pipiskedve próbálod kiegyenesíteni a hajad, miközben ezren várakoznak mögötted, nem? Sok más frizkó-megoldás is létezik, ami tökéletes fesztiválokra!

Olvasd el ezt is!
5 fesztiválkiegészítő, ha már unod a virágkoszorút

5.) Sminktermékek és gyógyszerek, amik megolvadnak/fellforrnak/tönkremennek a melegben

Ne vigyél túl sok sminket, a drágább rúzsaidat pedig mindenképp hagyd otthon, mert a sátorban hagyott cuccok egyrészt a te felelősséged, másrészt a 40 fokos melegben tuti, hogy megolvadnak! Ugyanez érvényes a gyógyszerekre, elsősegély cuccokra: a pezsgőtabletták pl. nem ajánlottak, helyettük sima pirula kiszerelésű fájdalomcsillapítót vigyél magaddal!


Szerinted mi az, ami még ciki egy fesztiválon?

Olvasd el ezt is!
5 tipp, hogy túléld a fesztiválokat