Papucs, nem csak otthonra - Megmutatjuk, hogyan viseld stílusosan!

pinterest.com
Ujvári Viki

A szandálok és a flip-flopok mellett, ugyanolyan nagy sikernek örvendenek a köztudatban csak gyógypapucsoknak nevezett darabok is!

Sokan úgy gondolják, hogy szerencsésebb választás az ilyen papucsok mellett dönteni, mert pont úgy vannak kidolgozva, hogy azt érezd: a lábaid wellness-en vannak. Ez nem csak egy városi legenda, mert tényleg igaz: egy-egy minőségi darab bizony csodákra képes és még a gerincednek is jót tesz!

Természetesen papucs terén is vannak olcsóbb megoldások, és a fast fashion boltokban is számtalan példánnyal találkozhatsz, így nem szabad szó nélkül elmenni ezen opciók mellett sem. A divathullámok mindig sokszorosítják magukat, ettől pedig olyan színessé válik a paletta, hogy minden adott ahhoz, hogy véletlenül se hagyd ki ezt az őrületet.

Olvasd el ezt is!
Imádatunk új tárgya: papucscipő, a nagy visszatérő

A papucsok annyi más ruhadarabbal és kiegészítővel egyetemben régen túlléptek azon az alapelven, amibe valamikor régen szorultak, és már egyáltalán nem ciki az, ha valaki az utcán is ebben lófrál. Természetesen egy flip-flop még mindig nem való munkahelyre, de a szépen kidolgozott, elegánsabb példányok már annál inkább.

Mutatjuk is, hogy mire gondolunk...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Papucs, nem csak otthonra - Megmutatjuk, hogyan viseld stílusosan!

Mit gondolsz? Tetszik? A Deichmann kínálatában sok szép darabot találsz, nézz körül!