Imádatunk új tárgya: papucscipő, a nagy visszatérő

Ujvári Viki

Sokan hihetik azt, hogy a csúnya lábbelik időszakát éljük, pedig nem, de tényleg nem! Csak kezdenek visszatérni azok a trendek, melyek egy pár évtizeddel ezelőtt élték aranykorukat.

Már tavaly, sőt ha jobban belegondolunk már tavalyelőtt is fel-feltűntek ezek a magassarkú papucscipők, amik idén nyáron viszont már biztosan nem kerülnek el minket.
Valahol persze nem meglepő, hiszen ezerrel dübörög a retro, és sorban térnek vissza a 90-es évek kedvenc darabjai, a megszállott Szex és New York rajongók talán még emlékeznek is arra, hogy Carrie is előszeretettel rótta New York utcáit egy-egy ilyen lábbeliben.

Sőt ha még jobban visszamegyünk az időben, a szemfülesek észrvehetik, hogy már a Grease-ben is ilyenben ropta Sandy Danny-vel.

Mihez veheted fel? Megint azt kell mondanunk, hogy szinte bármivel hordhatod! Zártabb és szandálos verziója is nagyon vagány, időjárástól függően választhatsz a kínálatból. Ha még nem vagy olyan magabiztos a sarkakon, akkor csak óvatosan, hiszen itt nincsenek pántok, amik tartják a bokát, és mi se szeretnénk, ha egy divathóbort áldozatává válnál... Szóval csak okosan!


Most pedig lássuk, hogy a street style képeken miként köszön vissza ez az eredeti nevén csak mules-ként nevezett darab.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Imádatunk új tárgya: papucscipő, a nagy visszatérő

Mit gondolsz, beszerzel majd te is egyet?

Deichmann strasszos papucsszandál, 6490 Ft

NÉZZ KÖRÜL A DEICHMANN FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATÁBAN!