Blake Lively 5+1 felejthetetlen cipős pillanata, amit imádtunk!

Ujvári Viki

Blake Lively végre valahára túlnőtt a Gossip Girl lázon és végre nem mindenki csak Serena-ként emlegeti!

Az se titok már, hogy ő a divat koronázatlan királynője! Stílusa az évek során hatalmas változáson ment át, és ruhaválasztásainál már csak a cipőgyűjteménye jobb. A hiba-faktor esetében annyira minimális, hogy el se tudjuk képzelni: hogyan csinálja?! Tökéletesen párosítja a különféle darabokat, és mindezt úgy sikerül összehoznia, hogy a lábbeli mindig fókuszban van.

Míg Sarah Jessica Parker esetében csakis a Manolo Blahnik jöhet szóba, úgy nála Christian Louboutin az abszolút favorit. A színésznő egyébként nagyon jó barátságot ápol a francia cipőtervezővel, annyira, hogy egyszer még a legújabb tavaszi kollekció is házhoz jött hozzá - na, az lehetett ám az igazi mennyország!

Blake éppen második gyermekével várandós, de az áldott állapot egy percre se állhat közé és magas sarkak közé. Legutóbb - kivételesen - egy Giuseppe Zanotti szépségben kapták lencsevégre New York utcáin.

Miután pedig sokadszorra is konstatáltuk azt, hogy Blake-nek a bikinin kívül már csak az anyaság áll jobban, lássuk kedvenc cipős pillanatait! A képeknél természetesen nagy segítségünkre volt a színésznő Instagram-ja.

Ahonnan azt is megtudhattuk, hogy azért széles cipős-skáláról válogat, és hát nem minden Louboutin, ami a lábain fénylik!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Blake Lively 5+1 felejthetetlen cipős pillanata amit imádtunk!

Végszóként pedig nem hagyhatjuk ki ezt a fotót a gardróbjáról, amit mindenképpen látnod kell...

Irigylésre méltó, igaz? Nézelődj te is és szerezz be újabb cipőcsodákat a Deichmanntól!

Olvasd el ezt is!
Blake Lively ezúttal Belle-nek öltözött a Disney hercegnők közül