Blake Lively ezúttal Belle-nek öltözött a Disney hercegnők közül

Europress
Ujvári Viki

A Cannes-i Filmfesztivál óta nem nagyon hallottunk a színésznőről, így öröm volt újra látni a Disney hercegnők két lábon járó, élő dublőrét!

Várható volt, hogy lassan ismét reflektorfénybe lép, ugyanis az Egyesült Államokba június 24-én lesz Blake legújabb filmjének a The Shallows-nak a premierje. A szörfös lány és a cápa esetét feldolgozó thriller elég vegyes fogadtatást kapott a kritikusok körében, de egy dolog biztos, Mrs. Reynolds-ot mindenki imádta, ha másért nem legalább azért, mert fürdőruhában látható a mozi legnagyobb részében.

Olvasd el ezt is!
Wow! Blake Lively igazi Disney hercegnőként ragyogott Cannes-ban!

Az újabb nyilvánosság pedig újabb hercegnősködést vont maga után! A Today Show interjújára egyesek szerint Belle-ként érkezett. Mi azt gondoljuk ezen lépéseiben egy cseppnyi szándékosság sincs, de attól még vicces, hogy minden megjelenésére rögtön ráhúznak egy Disney karaktert.

Nem mondunk újat azzal, hogy a színésznőn remekül mutatott ez a Jenny Packham estélyi ruha. Igen eme chiffon szépség bizony nem arra született, hogy farmerkabátot vegyenek rá, de a hercegnő külső jelen esetben egy modern körítést kapott, és mi személy szerint imádjuk!

Nézd meg ezt is!
Blake Lively cápa elől menekül a legújabb filmjében

Jó-jó a cipellő mellett se menjünk el szó nélkül, bár szinte már evidens a tervező kiléte, ha Blakeről van szó... Már mondjuk is: ez a gyönyörű lábbeli természetesen Christian Louboutin.

Íme egy közeli fotó is, hogy legyen miben gyönyörködni...

Zárásként itt van még egy kép a csodaszép kismamáról! :)

A film magyar premierjéről egyébként csak annyit tudni, hogy valamikor nyáron kerül a hazai mozikba!