Wow! Blake Lively igazi Disney hercegnőként ragyogott Cannes-ban!

Ujvári Viki

Blake Lively szereplése Cannes-ban elég emlékezetesre sikerült, de őszintén megvallva, nem is gondoltuk azt, hogy ez másként lesz!

A második gyermekével várandós, mindig mosolygós színésznő nehezen is titkolhatná azt, hogy mennyire boldog, hiszen szó szerint ragyogott a rendezvényen. A ruhaválasztásaiban most sem volt hiba, hogy is lenne? Esetében lassan arra kell gondolnunk, hogy ez szinte lehetetlen!

Játszi könnyedséggel variálta a különféle összeállításokat: az egyszerű délutáni megjelenései éppen annyira "wow" kategóriások voltak, mint a vörös szőnyeges bevonulásai. Utóbbiak annyira meseszerűre sikerültek, hogy Mrs. Reynolds személyében életre keltek Disney rajzai.

Olvasd el ezt is!
MET gála: Blake Lively várandósan tündökölt a vörös szőnyegen

Nem is olyan régen a MET gála után még Claire Danes-hez hasonlították, az egyik leghíresebb, több mint 60 éves mesehősnőt, most pedig már itt a trónkövetelő Blake személyében.Elsőként itt van ez a Vivienne Westwood estélyi csoda, melyhez egy tiarát választott kiegészítőül: hát nem olyan mint Hamupipőke? Már csak egy üvegcipellő kellett volna...

Ezt az Atelier Versace kreációt pedig úgy keltette életre, hogy sokan rögtön Elsa-t emlegették a Jégvarázsból.

Mi imádjuk Blake stílusát! Te hogy vagy vele?

Olvasd el ezt is!
Stílusos kismama: Blake Lively most épp Cannes-ban ragyog!