Igazából nincs is szex a nászéjszakán?

Europress
Birta Brigi

Ha meghallod a nászéjszaka szót, azonnal egy heves, romantikus éjszaka jut eszedbe? Hiszen talán az egyik legfontosabb szeretkezés, ami a pár életében megtörténhet. Vagy mégsem?

Olvasd el ezt is!
Egy menyasszony igaz története: "Az esküvői fotósunk véletlenül kitörölte az összes képünket!"

Egy fehérneműket gyártó cég felmérése alapján a nászéjszakán a párok kevesebb, mint fele nem szeretkezik. A kutatásban 1000 pár vett részt, és csak a 48%-uk állította, hogy szexeltek akkor. A többiek azt vallották, hogy túl fáradtak vagy ittasak voltak egy hancúrozáshoz. Minden harmadik páros csak a következő reggelen hálta el a nászt, de minden 10. akár 2 napot is várt. Ez egyébként egyáltalán nem probléma, mert a megkérdezett párok 84%-a kifejezetten elégedett az esküvő óta a szexuális életével, tehát nem kellattól félned, hogyha elmarad, akkor az kihatással lesz a további akciókra.

Olvasd el ezt is!
6 szexi fehérnemű, hogy még felejthetetlenebb legyen a nászéjszaka

Szakértők szerint nem is teljesen egyértelmű, miért van ekkora hájp körülötte, hiszen az esküvő a lehető legrosszabb előjáték. Egy teljes napon ti vagytok a középpontban, végig eszitek, isszátok, kényelmetlen cipőben és ruhában talpon vagytok, ráadásul azért stresszes is. Már annak is örülhettek, ha egyben bejuttok a szobába! Szóval jobb, ha nem támasztotok túl nagy elvárásokat, hogy ebből ne is legyen konfliktus ott helyben. Inkább beszéljétek meg, hogyha jó passzban vagytok mindketten, szeretkeztek, de akkor sincs baj, ha nem, legfeljebb egy kiadós alvás után ejtitek meg. Hiszen attól még, hogy akkor ép kimarad, egy egész élet áll előttetek, hogy bepótoljátok!

Ha mindenképpen fontosnak tartod ezt a hagyományt, és nem akarod kihagyni,


akkor viszont oda kell figyelned arra, hogy ne hajnal 7-ig mulassatok, kevesebbet egyetek, igyatok.