Nyári szemfényvesztés: a szexi top, ami melltartónak is elmenne

Ujvári Viki

Nem kell a melltartót pólóra húzni, ha lehet önmagában is viselni!

Jó-jó van egy kis sarkítás azért ebben az esetben, mert nem szeretnénk senkit arra biztatni, hogy fehérneműben flangáljon majd, viszont valami hasonlóról van most szó. A virágnyelven túllépve, a lényeg annyi, hogy napjainkban számtalan olyan top kerül a boltok polcaira, ami első ránézésre melltartónak tűnhet, de közben nem az. Az egész jelenség pedig nem ma kezdődött...

Olvasd el ezt is!
Kívül viselt melltartó az új divatőrület

Hol van már az a visszafogott szendeség, ami annyira jól jellemezte a nagybetűs nőket? Sehol! A tömegkultúrának hála minden megváltozott, és sokan oly'annyira többet akarnak mutatni magukból, hogy az néha már fáj! Viszont a jó ízlés még mindig nem halt ki, és számos élő példát láthatunk arra, hogy lehet valamit csak lágyan sejtetni is. Itt jön képbe ez a top, ami bár szexi, mégis képes megmaradni azon a vonalon ahol a "még bőven belefér" darabok vannak. Szerintünk legalábbis!!

forrás: pinterest.com

Nem mondjuk azt, hogy ebben járj dolgozni, de fesztiválokra, és hétvégi bulikba pont ideális választás lehet! Merészebbek persze előnyben, számukra a lehetőségek tárháza tényleg határtalan!

Mit gondolsz? Életképes trend?

Olvasd el ezt is!
Ruha fölött viselt melltartó?! Íme egy újabb divathúzás Jenner módra!