Ruha fölött viselt melltartó?! Íme egy újabb divathúzás Jenner módra!

celebritesstyles.tumblr.com
Ujvári Viki

Volt már téma nálunk is, hiszen már akkor se tudtunk szó nélkül elmenni egy ilyen trend mellett...

Pár street style fotót leszámítva nem tűnt akkora nagy divathullámnak ez az egész őrület, egészen mostanáig! Ugyanis Kendall Jennert a heathrow-i reptéren kapták lencsevégre ebben az utazós szettben.

Tudjuk jól, hogy minden ilyen jellegű "celeblépés" magában hordozza azon aprócskának cseppet sem mondható tulajdonságát, hogy emberek (vagy ezesetben inkább csak rajongók?) milliói követik majd ebben is imádott kedvencüket. Így könnyen lehet, hogy nem kell sokat várni arra, hogy a melltartó tényleg kívülre kerüljön, és elinduljon egy olyan butácska divathullám mint ez... Ami szinte biztosan tiszavirág életű lesz.

Olvasd el ezt is!
Kendall Jenner tuti tippje a makulátlan bőrhöz

Viszont mi se szeretnénk azért annyira rosszmájúnak tűnni, és őszintén szólva, Kendall Jenner-nek még ez is valamiért jól áll. Lehet, hogy genetikailag kódolva van benne az, hogy a legrémesebb darabokat is úgy tudja viselni, ahogy egy egyszerű földi halandó talán soha?! Szóval lényeg a lényeg, hogy hiába éli Kendall éppen ezt a trendet - lehet hogy akár csak egy szett erejéig - szerintünk nem olyan fontos most az ő megjelenéséből inspirálódni!

Te mit gondolsz?