Kendall Jenner tuti tippje a makulátlan bőrhöz

Kata

A híresség bőrgyógyásza elárulta Kendall titkát, ami megszüntette hátán a pattanásait.

Kendall Jenner manapság az egyik legnépszerűbb modell és híresség, akinek a karrierje töretlenül ível felfelé. Ugyan a Kardashian klán fiatal tagjának mindig makulátlan a megjelenése fotóin és a vörös szőnyegen is, bizony Kendallnak is meggyűlt a baja a kellemetlen pattanásokkal a testén.

Sokat küzdött azzal, hogy a hátán időről-időre megjelenő piros foltokat eltüntesse, míg egyszer bőrgyógyásza adott neki egy hasznos tippet arra, hogyan tud tőlük megszabadulni. Christie Kidd elárulta, hogy a legtöbb esetben nincsen szükség különleges és drága kozmetikai termékekre a probléma megszüntetéséhez, csak hajmosásnál kell odafigyelni a rutinra.

forrás: Europress

A háton/vállon megjelenő pattanásokat ugyanis legtöbbször az okozza, hogy a hajmosáskor használt samponok és kondicionálók anyagai eltömítik és irritálják a pórusokat. Azért, hogy ezt elkerüld, érdemes a hajmosással kezdeni a tusolást, majd ha eltávolítottad a balzsamot is, feltűzni a hajadat és utána tisztítani a testedet, különösen odafigyelve a hátra és a vállra. Ezen a területen érdemes akár az arcon is használt tisztítózselével/tonikkal még leitatni a bőrt tusolás után.

Jó megoldás természetesen az is, ha különválasztod a hajmosást a fürdéstől, és hasznos, ha a fejedet előre hajtva mosol hajat, hogy a használt anyagok egyáltalán ne érintkezzenek a hát bőrével. Nyilván, ha nem ez okozza a pattanások megjelenését, hamar kiderül és akkor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni segítségért!

Beépítenéd Kendall módszerét a napi rutinba?