Kívül viselt melltartó az új divatőrület

Ujvári Viki

Új trendhullám van kialakulóban: mutasd a cicifixed!

Sok divathullámot megéltünk már, volt aminek mi is részesei lettünk, és volt olyan amit a hátunk közepére se kívántunk, ez az új trend egész biztosan megosztja majd a közönséget, és jelen esetben még az is kérdéses, hogy életképes lehet-e?!

A Milly bemutatóján minden bizonnyal kikerekedett a nagyérdemű szeme, amikor a modellek profi lazasággal vonultak végig a kifutón úgy, hogy közben kívül viselték azt, amit jobb esetben alul kéne. Magyarán a ruhára vették rá a melltartót, ami persze nem valamiféle baki volt, hanem a divatház egy nagyon is figyelemfelkeltő húzása. A várva várt hatást pedig elérték, hiszen mindenki döbbenten számolt be arról, hogy itt valamiféle trend van készülőben, ami ha nem is lesz hosszú életű, Milly reklám szempontjából tökéletes.

Ne menjünk el szó nélkül Victoria Beckham bemutatója mellett sem, nála bár a modellek mindent a megfelelő helyen viseltek, azért egy print formájában ott is feltűnt az a bizonyos melltartós megoldás.

Továbbá a Pringle of Scotland és a Joseph is átvette ezt a cseppet sem szokványos őrületet, amire egyelőre mi se tudunk semmit se mondani.

Egyébként ezen divattrükk ősét már láthattunk az 1995-ben készült Spinédzserekben is, ott Cher a tesiórán döntött úgy, hogy kívülre veszi a toppot.

Csendben azért reménykedünk abban, hogy ez is csak egy 15 percnyi hírnév szituáció lesz a trendek kicsit sem unalmas és sokszínű egén...

Hordanád kívül a melltartód?

95% Dehogy! Nagyon nevetséges!

5% Persze, jópofa ez az új trend!