Inghatású felsők, amikbe szívesen belebújunk a hűvösebb nyári napokon

popsugar.com
Ujvári Viki

Nyár van, nyár....Jó-jó még nem egészen, de az már biztos, hogy a gardróbunk rajtra készen áll!

Eddig próbáltunk már pólókban gondolkodni, és persze az ingeket se felejtettük el. Biztattunk arra, hogy dobd ki a vállaidat, vagy akár a hátad, most pedig az előző leckék egy mixelt változata a soros, azaz a szexis, nőies megoldásokkal tarkított ing (hatású) változatok. Rögtön hoztunk is nektek két olyan felsőt, amiknek kistestvéreire érdemes lesz majd vadászni a leárazások során!

Olvasd el ezt is!
Vállat villants!

Első ránézésre csak gyűrött fodrokat, hanyag elrendezést láthatsz!
Jobban megfigyelve viszont egy remekül szabott darabról van szó, amit pont annyira precízen terveztek meg, mint azokat a kreációkat amik úgy állnak a modelleken mintha rájuk öntötték volna. A keresztben alul átkötős változatok még több csavart rejtenek, de ez mit sem vesz el abból a szexi-faktorból, ami mindben ott szunnyad.

Hol a váll? Kint a váll! Első ránézésre valami sima irodai öltözet egyik alapdarabjának is elmenne egy ilyen ing. Na igen: ha nem hiányozna itt-ott pár jelentősebb darab belőle. Sebaj! Alkalom még bőven van, szóval a sima egyszínű darabokon túllépve, induljunk el a minták felé, és mindezt túllicitálva válasszunk bátran a szokatlan agyagú darabok közül!

Nézd csak, a COS-ban is van hasonló darab, amit ide kattintva meg is rendelhetsz!

forrás: cosstores.com

Ugye milyen szexik?

Olvasd el ezt is!
Egy blúz mind felett: ez most a brit bloggerek kedvence!