Egy blúz mind felett: ez most a brit bloggerek kedvence!

pinterest.com
Ujvári Viki

Blúz és blúz között is van különbség, és a hagyományos darabokon túl, most itt van ez a vintage szépség!

Jó pár szezon óta dübörög a retro, és egész vegyesnek mondható a felhozatal - már ami az évtizedeket illeti! Hipervándorként ugrálunk a korszakok közt és ez nem lesz másként később sem. A bohókás, hippi korszak viszont sziklaszilárdan tartja magát a nyári trendek közt, ami nem is annyira meglepő, hiszen ennek a vonalnak a legjobb terepet bizony ez az évszak adja. Mikor máskor mutathat jobban egy hippi összeállítás, ha nem most?!

A fesztiválokon látható virágkoszorún és rojtos kreációkon túl is van hippi élet, és egyre több olyan darab jelenik meg a választékban, amiket könnyűszerrel építhetsz be a hétköznapjaidba is. A britek régóta jók ebben a trendjátékban, és elég sok minden indult már tőlük hódító útjára. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy ez az ing is biztos befutó lesz majd, és szépen lassan minden Insta-bloggernek lesz egy fotója, amin éppen egy ilyen cuki vintage ingben pózol majd.

A beszerzendő darabok listája tehát bővült, így mostantól járj nyitottabb szemmel, és adj esélyt egy ilyen csipkés darabnak is. Nekünk éppen azért tetszik, mert kicsit különlegesebb mint a jól megszokott trikó-póló páros, de ettől függetlenül bárhova és bármivel hordható.

Amennyiben neked a képeken látható Erin fantázianév alatt futó blúz nyerte el a tetszésedet, azt ide kattintva megvásárolhatod. Bár most szólunk, hogy kicsit drága szerelem lesz ez, hiszen a maga körülbelül 80 ezer forintos árával, kicsit borsos befektetésnek mondható...

Te mit gondolsz? Tetszik?

Olvasd el ezt is!
Na, most leggings, vagy jeggings? Ez itt a nagy kérdés!