Na, most leggings, vagy jeggings? Ez itt a nagy kérdés!

seventeen.com
Ujvári Viki

Egyre inkább kezdenek elterjedni a jeggingsek, na meg a leggingsek, a kérdés már csak az: most akkor melyiket is hordjuk?!

Alig pár hete írtunk arról, hogy nyáron bizony minden jöhet, ami jeggings, most viszont egyre sűrűbben találjuk szembe magunkat leggingses megoldásokkal is.

A leggings nem nadrág és bár elég kényes a téma, sajnos ez az igazság. Persze kényelmes, sőt a talán legjobb megoldás egy hosszú út során, mégis a női nem nagyon kis százalékának áll úgy, ahogy kell. Ezt pedig el kell fogadni, mert egész egyszerűen nem minden divatelem működőképes minden testalkaton, ez így van, mióta világ a világ.

Persze a Kardashian-klán térhódítása óta, kezd felborulni mindennemű divatelv, így talán ez is, mégis nem minden mérvadó, vagy éppen követendő ami tőlük indul. A Jenner név alatt futó modell húguk, Kendall már kicsit más tészta, ugyanis ő mostanában kapott rá elég látványos módon a leggings-ekre, viszont az ifjú hölgy teljesen más alkati kategória mint teltkarcsú nővérei.

Szóval most éppen ott tartunk, hogy tobzódunk a leggingsekben, na meg a jeggingsekben, de talán mi inkább az utóbbira szavazunk. A jeggings jobban helyt tud állni a mindennapokon, hiszen magában hordozza a farmer sajátos elemeit, és ezzel egyfajta érzéki csalódást. Ugyanis keveseknek tűnik fel rögtön elsőre az, ha valakin mégse teljes mértékig farmer van. Ugye?

A leggingseket pedig ha nem szeretnénk csak az utazás, illetve a konditerem keretei közé szorítani, akkor egy hosszított pólóval kombináljuk! Azt gondoljuk, ez a legideálisabb megoldás, az arany középút.

Természetesen ez a mi véleményünk és az elsődleges szempont tényleg az, hogy te miben érzed magad a legjobban. Mit gondolsz? Melyik mellett teszed le a voksodat?

Olvasd el ezt is!
Ideje megszeretni: ezen a nyáron hódít majd a jeggings!