7 mód, ahogy az emberek megjátsszák a tökéletes kapcsolatot az Instagramon

Birta Brigi

A tökéletes, lángoló szerelmet nagyon könnyű megjátszani, és sokan így is tesznek: a közösségi oldalakon szerelmesebbnél szerelmesebb párokat találni!

Nézd meg ezt is!
Vicces videó világít rá, mennyit kamuzunk Instagramon

Szakértők szerint a valóban tökéletes párkapcsolatnak nem igazán van nyoma a közösségi oldalakon. A túl feltűnő cukiskodás, túl sok posztolás (nem csak párkapcsolatról, hanem bármiről) pszichológusok szerint megoldatlan lelki problémák miatt van. Most összeszedtük azokat a tipikus szerelmes fotókat, amikkel azok is elhitetik, hogy minden rendben, akiknél valójában semmi sem oké!

  • A spontán csókolózós:
    Amikor a pár olyan képet tölt fel, mintha valaki más kapta volna le őket smacizás közben. Általában az ilyen képek szelfibottal vagy saját kezűleg készülnek, és alapos beállítást igényelnek.

  • 'Imádunk együtt bringázni' kép: Hiszen akik együtt tekernek, azok sokáig együtt is maradnak... csak két biciklire van szükség, aztán úgy készül a fotó, hogy valami nagyon vicceset csinálnak közben.

  • Amikor szívet formáznak a kezükkel: Ez a kihagyhatatlan! Egy jó kis helyszín kell hozzá, aztán oda kell tartani a kezeteket a nap elé, és máris kész az ultraromantikus fotó!

  • A follow me fotó: manapság már alapnak számít lekoppintani a népszerű Instagram-felhasználó, Murad Osmann képeit!

  • A meglepetés puszi: Csak egy jó filter és program kell hozzá, plusz megérni a srácot, hogy csináljon úgy, mintha egy marha nagy puszival lepne meg teljesen spontán!

  • A lábfotó: Mostanság nagyon népszerűek az olyan képek, amikor a párok csak a cipőjüket fotózzák le. Ez a páros pedig nem volt túl szemfüles, hiszen a testbeszéd szerint az jelenti az igazi érdeklődést, ha a lábfejek egymás felé néznek!

  • A padon ücsörgős fotó: Csak egy szép helyen kell találnod egy padot, letenni mögé időzítőre a telefont, és máris kész a világ egyik legromantikusabb képe!

Szóval ne aggódj, nem minden arany, ami fénylik. És, attól még, hogy neked nincsenek ilyen képeid, nem biztos, hogy kevésbé vagy boldog!