Mit üzennek a csillagok? JOY Napi horoszkóp: május 29.

Reni

Tudni szeretnéd, hogy mit üzennek neked a csillagok a mai napra? Akkor olvass tovább!

NAPI HOROSZKÓP 2016. MÁJUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Kinőttél már a hiszékeny, naiv kislány korából, megvan az a fajta élettapasztalatod, mely nem enged mindenkinek mindent elhinni. Differenciálj, kitől, mit és hogyan hallasz, mert nem biztos, hogy van valóságalapja, annak, amit mások mondanak, hihető történetbe, masnival becsomagolva. Mielőtt feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan az információ, hisz ha a probléma gyökerét és forrását megtalálod, kiderül az igazság is.

BIKA (április 21-május 21)

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan cserkészd be az általad kiszemelt „áldozatot”, mindent körüljársz annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak nevetségessé és komolytalanná válsz számára, és az egész terv dugába dől. Inkább nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád és találd meg a hozzá vezető, egyenes utat! Hidd el, egyszerűbb lesz, mintsem a kacskaringós úton bukdácsolni, aztán lehajtott fejjel elballagni.

IKREK (május 22-június 21)

Elveszítetted a komfortérzeted, nem érzed jól magad a bőrödben, érzed, hogy valami nem stimmel. Menj le alfába és találd meg, honnan az érzés, ha megtaláltad, akkor pedig próbálj rajta változtatni. Nem jó az, ha nem vagy kibékülve önmagaddal, hisz előbb-utóbb az a környezetedre is hatással lesz.

RÁK (június 22-július 22)

Régóta várod a visszaigazolást valamivel kapcsolatban, amely most végre megérkezik, mi több pozitív eredménnyel! Nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni érte, az elültetett fa, zamatos gyümölcsöt termett! Ha eddig nem hagyott nyugodni a dolog, most kicsit lazíthatsz, hisz innentől sínen van minden, neked csak a termést kell kosárba szedni. Lépj előre öt mezőt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki olyasfajta feladatot bíz rád, amelyhez még túl tapasztalatlannak érzed magad. Ne vállalj hatalmas, képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt összeroskadsz és negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni! Jobb a belső békesség!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el, rengeted áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél. Amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat Te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy Te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Dőlj hátra kicsit, engedd el, amit zavar, ne foglalkozz most azzal, mások mit gondolnak rólad, semmi más nem fontos, csakis Te! Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy megfelelj a környezetednek, a főnöködnek, a családnak, a partnerednek, barátaidnak, ebbe azonban kezdesz belefáradni, hisz az összes energiádat arra áldozod, hogy mindenki meg legyen elégedve veled. Biztos jó ez?! Biztos azt szeretnéd, hogy elfogyj a nagy erőfeszítésben?! Rázd le a láncaid, mert túlságosan szorosak már!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, Te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen elutasító, nyiss az emberek felé! Felnőtt emberként el tudod dönteni, hogy ki, milyen szándékkal lép fel, húzz meg egy bizonyos határvonalat, amely erkölcsileg neked még belefér, azon túl már ne engedj az elveidből, azon belül viszont légy kommunikatívabb! Ne aggódj, egy beszélgetés után még úgysem kapsz házassági ajánlatot!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem hiába dolgoztál, fáradtságos munkád eredménye eljönni látszik, megérkeznek a visszaigazoló, elismerő bólintások a kollégák részéről. Még a főnököd is megkeres, hogy személyesen dicsérjen meg, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és az irodában töltött túlóra! Most azonban pihenj egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hisz kell az energia a következő projekthez!

BAK (december 22-január 20)

Látod már a célszalagot, nagyon közel vagy hozzá, emiatt egyre nehezebbnek érzed a lábaid. Ne add fel, hisz ha egy-két méterrel a finish előtt adod fel, később lelkiismeret-furdalás kínozhat majd azért, hogy nem volt benned ennyi kitartás. Senki nem mondta, hogy az út nem lesz kanyargós, illetve hogy akadályoktól mentes lesz, de minél nehezebb elérni valamit, annál nagyobb elégedettséggel és büszkeséggel tölt majd el, ha beérsz és átszakítod a szalagot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az Élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, Te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

HALAK (február 20-március 20)

Ne téveszd össze a szezont a fazonnal! Mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodott döntést hozol és később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot, vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Ma már nem olyan könnyű, mert az általad meghozott döntés alapján elindult a folyamat. Még mindig nem késő azonban, hogy visszafordulj és a tűsarkút túracipőre cseréld! Talán könnyebb lesz az utad járni. Most cselekedj, mielőtt téves döntést hozol és rád borul a forró víz!

Olvasd el ezt is!
Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint