4 jel, hogy a megromlott párkapcsolatot még meg lehet menteni

Birta Brigi

Egy párkapcsolat rengeteg dolgon megcsúszhat, a nehéz időkben pedig nem könnyű eldönteni, hogy érdemes-e dolgozni és megjavítani, vagy fölösleges húzni egymás idejét. Ha te is tanácstalan vagy, az alábbi jelek biztosan azt jelentik, hogy van értelme folytatni, és jók vagytok együtt a pasiddal!

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit a boldog párok másképp csinálnak
  1. Még mindig csapatként működtök. Hiába sok a veszekedés, ha mondjuk meg kell csináltatni valamit a lakásban, vagy fellép egy nagyobb probléma, együtt próbáljátok megoldani, tehát még mindig megvan bennetek a MI faktor.

  2. Felelősséget vállaltok. Ha hibáztatok, azt elismeritek, és próbáljátok jóvá tenni, bármiről is legyen szó. A felelősség vállalás erősebbé teszi a köztetek lévő viszonyt, ez nem is kérdés, és egyfajta visszaigazolás is arról, hogy nincs minden veszve.

  3. Még mindig szeretitek egymást. Bármi is történt, ha a szerelem megmaradt, érdemes dolgozni az ügyön. Hiszen ez könnyebbé teszi a problémák megoldását. Mondjátok ki gyakran egymásnak, biztosan segíteni fog!

  4. Mind a ketten szeretnétek, ha megjavulna a kapcsolat. Azaz egyikőtök sem érzi úgy, hogy jobb lenne a másik nélkül, és nem arról van szó, hogy az egyik fél erőlteti már csak. Együtt pedig helyre tudjátok hozni a dolgot, feltéve, ha akarjátok, és hajlandóak vagytok engedni.

Reméljük,


minden helyre jön!

Olvasd el ezt is!
Így vitáznak a boldog párok