5 dolog, amit tudnod kell, ha Nyilas férfit szeretsz

Joy.hu

Vágyik egy társra – de olyanra, aki szabadon hagyja!

1. Pezsgő szellemi életet él

Folyton új ingerekre van szüksége, viszont nem akármilyenekre: imád utazni, olvasni, tanulni, s az így szerzett tapasztalatait megosztani. Sőt, a társalgás talán egy fokkal még fontosabb is neki, úgyhogy nem árt, ha képes vagy meghallgatni.

2. Váratlanul éri, hogy kellesz neki

A Nyilas férfi valószínűleg megszokta, hogy egyedül is kiválóan elvan. Legalábbis tuti, hogy volt már „magányos farkas” időszaka. Szóval ha nagy érzéseket váltasz ki belőle, akkor rá fog csodálkozni, hogy mi is ez.

Olvasd el ezt is!
A neked való hancúrpóz a csillagjegyed szerint

3. Együttérző és nagylelkű

Busás jutalomban lesz részed, ha meghallgatod a kalandjait. Azzal együtt, hogy néha egy kicsit „soknak” tűnik, rengeteget tud adni. Nála az a szerelem legfőbb jele, ha csendben végighallgatja még azt a csajos témát is, amihez végképp nem tud hozzászólni.

4. Bulldózer is tud lenni

Mindent tud és nagyon tudja, úgyhogy nem fél érvényesíteni az akaratát. Semmi kedve a kompromisszumokhoz, vagy úgy egyáltalán a tárgyaláshoz. Simán dönt kettőtök helyett, ha elszalad vele a ló.

5. Olyan, mint a jó bor

Az idő múlásával egyre jobb konstrukció. Huszonéves korában elég nehéz megzabolázni, később viszont önként és dalolva hajtja igába a fejét, ha érdemesnek érzi.


Neked volt már az életedben Nyilas férfi?

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit tudnod kell, ha Skorpió férfit szeretsz