Az 5 leggyakoribb popsitípus: a tiéd hol kerekedik?

Joy.hu

A kategóriák egy amerikai plasztikai sebésztől származnak – de vajon igaza van?

Az eddig nagyjából 50 000 tomport szemügyre vevő Dr. Matthew Schulman szerint az anatómiai jellemzők alapján 5 különböző alaptípus létezik, tehát a következők valamelyikébe biztosan beleférsz te is.

A kategóriákat itt lapozhatod végig:

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Az 5 leggyakoribb popsitípus

Ha ezek után még mindig tanácstalanul állsz a tükör előtt, mert igazából egyik alaptípusba sem tudtad besorolni magad, ne aggódj – a magyar szakértő szerint nem vagy egyedül!

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész ezt mondja a hátsó felekről:

A fenékformák kategorizálása felesleges. A csontozat szerkezetétől, az azon rögzülő izomzat erősségétől, vastagságától, az ezt takaró zsírszövet kiterjedésétől és bőr feszességétől függően ugyanis szinte bármilyen fenékforma elképzelhető. Fenékformálás, fenéknagyobbítás lehetséges sajátzsír-visszatöltéssel, hialuronsav befecskendezésével vagy implantátum beültetéssel. Kismértékű feszesítés fenékfelvarrással, illetve egyéb bőrfeszesítő eljárásokkal is elérhető. Magyarországon még a legnépszerűbb plasztikai sebészeti klinikákon is jóval kevesebb ilyen műtét történik, mint például Brazíliában, ahol sok helyen a mellnagyobbításnál is gyakoribb ez a beavatkozás. Ott az afrikai géneket is hordozó lakosság körében a nőiesség szexuális szimbóluma a nagy és kerek fenék, bár a hangsúly náluk is egyre inkább kezd a mellek irányába tolódni.

-

Te elégedett vagy a déltáji vonalaiddal?

Olvasd el ezt is!
Ezt nem szeretik magukon a világ női: érdekes plasztika körkép