Eljött az idő! Ezt hozza neked a Kos szuper-újhold

Joy.hu

Az április 7-i újhold napján biztosra veheted, hogy felpörögnek az események…

Az újhold mindig egy új kezdet lehetőségét hordozza magában. A mostani pedig azért különleges, mert egybeesik a zodiákus kör legnagyobb váltásával: a Halakból a Kosba lép át az égitest, ami ugyancsak nagy lezárás utáni kezdetet jelent.

Most számíthatsz rá, hogy beérik mindaz, amin az elmúlt holdciklusban – vagy talán régebb óta – dolgoztál. Veheted úgy, hogy az volt a vetés, és most jön az aratás. Nagyon fontos, hogy nyitottan fogadd a változást, amit magával hoz, hiszen az mindenképpen a fejlődésedet szolgálja. Még akkor is, ha jelen pillanatban nem érzed kellemesnek!

A mai Kos újhold szuperhold is egyben. Ez azt jelenti, hogy a lehető legközelebb áll a Földhöz, így a legnagyobb hatást gyakorolja asztrológiai értelemben. Ha lehet még fokozni mindezt, hozzátesszük, hogy az önfejű, szabad és misztikus Uránusz is éppen a makacsságáról és temperamentumáról ismert Kosban van.

Ezek a robbanékony energiák látszólag seperc alatt a feje tetejére állíthatják az életed valamely területét; valójában viszont csak segítenek rendet tenni.


Ne félj elengedni, ami már a múlté!

Olvasd el ezt is!
Ez a kő hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint