5 kellemetlen dolog, ami bizonyítja, hogy jó úton haladsz

Joy.hu

Ha ezeket tapasztalod, igazából nem baj!

1. Elveszettnek érzed magad

Nem tudod, mit akarsz az élettől? Valami nem stimmel, de fogalmad sincs, hol a bibi? Belevágnál egy dologba, csak még nem villant be, mi is lehetne az? Ez a fajta tanácstalanság kifejezetten hasznos, hiszen kizökkent a régi – már sehová sem vezető – sémákból.

2. Állandóan elkalandozol

Ha nehezedre esnek a bal agyféltekés, racionális teendők, és folyton azon kapod magad, hogy ezek megoldása helyett inkább álmodozol, ne korhold magad! Fantasztikus, hogy szárnyal a kreativitásod! Most már csak annyi a dolgod, hogy megtaláld, mi az a cselekvés, amiben korlátlanul kamatoztathatod.

Olvasd el ezt is!
7 napos lelki detox a boldogsághoz

3. Vágysz az egyedüllétre

A töprengős egyedüllét a világ egyik legjobb dolga, hiszen segít feltöltődni. Ha hirtelen támadt rá igényed, tehát korábban nem volt jellemző, elsőre talán ijesztőnek tűnhet. Valójában viszont jelzi, hogy kezdesz önmagadra találni!

4. Változnak a vágyaid

A régi nagy álom már nem hoz lázba többé? Tuti kétségbeesel a felismeréstől, ám utána tiszta a sor: ideje újat álmodni helyette, ami itt és most is megállja a helyét.

5. Rájössz, hogy te felelsz a boldogságodért

Ott az unásig ismételt szállóige, hogy nem az számít, mi történik veled, hanem hogy miként éled meg. Így csakis a te kezedben a kulcs, hogy jól érzed-e magadat éppen.


Tapasztaltad már valamelyiket? Éljen!

Olvasd el ezt is!
30 furcsa fóbia, amiről még sosem hallottál