Percek alatt karcsú bokát ígér az új módszer – bármilyen testalkattal

Joy.hu

Állítólag „felülírja” a genetikát, a táplálkozást és a mozgáshiányt is.

Az úgynevezett szálbehúzásos technika, amit többek között Syed Haq professzor kínál bokakarcsúsításra a londoni Invictus Humanus klinikán, tulajdonképpen egy negyedórás fájdalommentes beavatkozás.

Az arcfiatalításban régóta ismert módszer lényege, hogy felszívódó vékony fonalak kerülnek a bőr alá, melyek feszesre húzva „megtámasztják” a szöveteket. Így más testtájakon, például a fenéken is eredményes lifting érhető el.

A bokán pedig „felszámolja a felgyülemlett zsírszöveteket” a Daily Mail hasábjain megjelent beszámoló szerint, amelyben egy 44 éves Zebun Islam nevű hölgyön mutatták be a 180 ezer forintnyi összegbe kerülő kezelés előtti és utáni állapotot – természetesen képekkel.

Nézd csak meg:

Nézd meg a galériánkat - 3 kép

Az új bokavékonyító eljárásról megkérdeztük Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt:

Szálbehúzással a nem túl megereszkedett arcon szép, de rövid ideig tartó feszesítő hatás érhető el, illetve ki lehet próbálni akár a melleken és a fenéken is. Egy helyen azonban biztosan nem alkalmaznám, ez pedig a boka, ugyanis nem kívánt mellékhatások jelentkezhetnek. Visszerességet okozhat, továbbá a nyirokerek is összeszűkülhetnek tőle, aminek ödéma lehet a következménye. A képeken bemutatott „átváltozás” javarészt az eltérő beállításnak, megvilágításnak, háttérnek és színhőmérsékletnek tudható be, ami könnyen megtévesztheti a laikus szemlélőket…

- figyelmeztet a tapasztalt hazai szakember.

Aki karcsúbb bokára vágyik, ám úgy tapasztalta, hogy a megfelelő táplálkozás és a sport sem segít, annak természetesen így is van megoldás: a speciális vékony kanülökkel végzett, szövetkímélő zsírleszívás.


Neked is „gyenge pont” a bokád?

Olvasd el ezt is!
Ezt nem szeretik magukon a világ női: érdekes plasztika körkép