Viseld a művészetet! A Louvre műalkotásai ihlették a H&M kollekcióját

Ujvári Viki

Nem is olyan régen számoltunk be a H&M esküvői ruha kollekciójáról, most pedig itt van egy újabb érdekesség a svédek háza tájáról, ráadásul környezetbarát!

Olvasd el ezt is!
A H&M új kollekciójában menyasszonyi ruhákat is piacra dob

Nagyon beindult a svéd márka, az esküvői ruhák után újabb különlegességgel rukkol elő!

A legújabb Conscious Exclusive darabjaikat az elmúlt évszázadok divatkollekciói, és a párizsi Louvre Palotában lévő Musée des Arts Décoratifs inspirálta.
A végeredmény pedig egy újabb szintre emelete a környezetbarát darabok fogalmát.

A különféle gyöngyök és srasszkövek újrahasznosított üvegből készültek, de a jó öreg farmer is helyet kapott a kollekcióban, ami Denimite néven újragondolva tovább él az egyes kreációkban. A meseszép printek pedig szerintünk vörös szőnyegért kiálltanak.

A darabok április 7-én kerülnek bemutatásra, Fashion Forward – Three Centuries of Fashion – című kiállítás megnyitójával egyidőben. A kampány arca pedig nem más lesz, mint Julia Restoin Roitfeld. A hölgyről egyébként azt érdemes tudni, hogy az egykori francia Vogue főszerkesztőjének Carine Roitfeld-nak a lánya, és korábbi munkáiból kiindulva elég otthonosan mozog a kamera előtt, és ezen kívül még fenntarthatósági aktivistaként is tevékenykedik.
Szóval a várható siker már most borítékolható, mi pedig már alig várjuk, hogy piacra kerüljenek ezek a ruhaköltemények.
Még több képet a galériában találsz!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Viseld a művészetet! A Louvre műalkotásai ihlették a H&M kollekcióját

Mit gondolsz ezekről a darabokról? Szívesen elfogadnál közülük egyet?