A H&M új kollekciójában menyasszonyi ruhákat is piacra dob

Ujvári Viki

A svéd divatház nem először dönt úgy (2014-ben már előrukkolt egy hasonló kollekcióval), hogy esküvőkben gondolkodik, így akik házasodni készülnek a közeljövőben, nekik csakis jó hír lehet az, hogy bővül a paletta ruhavadászat fronton.

Mennyasszonyi ruhák tekintetében az olcsóság relatív fogalom, így most döntsd el te, hogy megéri-e majd egy ilyen darabba fektetni az erre szánt és szépen gyűjtögetett összeget.
Mire számíts? Körülbelül 85 ezer és 179 ezer forint közti árakra, szóval fast fashion ide vagy oda, a különleges szabászatot itt is meg kell fizetni.

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
A H&M új kollekciójában menyasszonyi ruhákat is piacra dob

A darabok április 7-től érhetők el a Conscious Exclusive Collection keretein belül! Azt sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy itthon is szem- illetve kézügyre vehetjük-e majd ezen kreációkat, de mi azért bizakodunk, hiszen kíváncsiak vagyunk arra, hogy az egyik legfelkapottabb fast fashion márka miként, és miben képzel el minket a nagy napon. Aggódni persze nem kell, ugyanis ha hinni lehet a híreknek, az online felületre egészen biztosan felkerülnek majd ezek a cseppet sem hagyományos szépségek.

Te kimondanád a boldogító igen-t egy H&M darabban?