A legfontosabb izomcsoport, amit mindig kihagysz edzésen

Joy.hu

Mindennek az alapja a ’szeretem magam’ izomcsoport, ami egyik edzéstervben sem szerepel, pedig a boldogságodnak és sikerednek a legmélyebb core izomzata. Erősítésére pedig fantasztikus edzéstervet tudsz kialakítani – akár saját magadnak is.

Miért felelős a ’szeretem magam’ izomcsoport?

A kiegyensúlyozott Álom-éned tetteiért és gondolataiért. Neki köszönhetően tudod kimondani, hogy ebben a kapcsolatban nem vagy boldog és a segítségével tudsz kilépni és felépülni belőle.

Hála ennek a mélyizmodnak, képes vagy tágítani a komfort-zónád határait, bízni abban, hogy meg tudod valósítani a legvadabb álmaidat is, elhallgattatni a kétségeidet a füledbe suttogó Ego-lányodat és gyönyörűnek látni magad a tükörben.

Melyik a leghatékonyabb gyakorlat a ’szeretem magam’ izomcsoportod erősítésére?

Az egyszerű, nagyszerű és sokszor bizonyított gyakorlat elvégzését minden nap, a reggeli és esti fogmosás után érdemes beépíteni a rutinodba, hogy igazán hatásos legyen.

FELADAT: Állj a tükör elé, nézz mélyen a szemeidbe és mond ki hangosan egymás után 3x, hogy „szeretem magam, szeretem magam, feltétel nélkül (!!!) szeretem magam”.

Az önmagad iránt érzett feltétel nélküli szeretet megengedi Neked a hibázást, hiszen mindannyian emberek vagyunk, és segít abban, hogy higgy magadban és abban, hogy képes vagy végigcsinálni a céljaidat!

A végeredmény egy ragyogó, felszabadult, megvalósításra kész, gyönyörű TE!

Ugye, hogy nemcsak karra és fenékre érdemes edzeni? ;)

További, személyre szabott gyakorlatokért és boldogság edzéstervért keress bátran!

Kollár Anna
Self-Love Coach
facebook.com/stylemydream
www.stylemydream.hu