6 tipp távkapcsolatban élőknek

Europress
Birta Brigi

Nem könnyű dolog, de életben tarthatjátok a szerelmeteket addig, amíg egy helyre nem költöztök!

1. Bár alaposan meg kell tervezni az együtt töltött időt, arra is fektessetek hangsúlyt, hogy más emberekkel is találkozzatok együtt. Hiszen ez is fontos része egy párkapcsolatnak!

2. Lepjétek meg egymást! Bár nem tudtok gyakran találkozni, éreztethetitek a másikkal, hogy lélekben vele vagytok. Küldj a pasidnak apró ajándékokat, különleges üzeneteket időről-időre, ami boldogsággal tölti majd el.

3. Nagyon figyelj oda az üzenetekre. Mivel az írásbeli kommunikáció kevésbé kifejező, mint a szóbeli, nagyon ügyelni kell arra, hogy ne menjen félre az infó. Ha fontos dologról van szó, inkább válaszd a telefont!

Olvasd el ezt is!
11 házassági tanács, amit tarts be, ha hosszú kapcsolatra vágysz

4. Szervezzetek közös programokat. Persze nem tudtok együtt leülni a kanapéra, megnézni egy filmet, azért megnézhetitek ugyanazt egyszerre, és közben chatelhettek róla, mintha együtt lennétek.

5. A legfontosabb, hogy alaposan beszéljétek át az elvárásaitokat és szabályokat a kapcsolatról. Így elkerülhettek sok-sok konfliktust! Például zavar, hogy a pasid minden este a haverjaival iszogat valahol? Beszélj róla!

6. Értékeljétek az apró dolgokat! Még fontosabbak, mint egy átlagos kapcsolatban. Hiszen ezeket mindig fel tudjátok idézni, amikor nem vagytok együtt!

Olvasd el ezt is!
Te melyik szexnyelvet beszéled?