Te melyik szexnyelvet beszéled?

Birta Brigi

Azt hiszed, már eléggé ismered a szerelmed szexuális igényeit? Douglas Weiss pszichológus szerint mindig van mit tanulni, ráadásul nemrég egy teljesen új szexuális nézőpontot vezetett be, és szerinte mindenki az 5 szexnyelv egyikét beszéli!

Ezek a nyelvek léteznek:

Az incselkedés

Ha ezt a nyelvet beszéled, a spontaneitást, újdonságokat, kreativitást kedveled a szeretkezés minden fázisában. Ha a párod is, igazán különleges élményben lehet részetek az ágyban, de ha mégsem, ne erőltesd rá mindig a te igényeidet, hanem igyekezz kompromisszumot kötni.

A vágy

Amikor egyszerűen nem bírsz magaddal, hosszan elnyújtva szeretsz hancúrozni. Kell, hogy meghódítsanak, elcsábítsanak, és kényeztessenek. Egy kissé önző is vagy, de ez nem baj!

Az élvezet

Ha ezt beszéled, hihetetlenül fontosnak tartod, hogy megtanuld, miként kényeztetheted a partneredet, hogy egy igazán különleges élményben lehessen része! Egymás felfedezése így egy csodálatos utazás, amit biztosan nem kapkodsz el.

Olvasd el ezt is!
Hogy dobd fel a szexet egy hosszú kapcsolatban?

A türelem

Ha ez a te nyelved, nem szeretsz azonnal a közepébe vágni, nagyra értékeled a lágy zenét, érzéki masszázst, hosszú-hosszú előjátékot. Sőt, utána is szeretsz még összebújni, a jelszavad: lassan!

Az elfogadás

Aki ezt a nyelvet beszéli, nem csak a szexre hajt, hanem minden területen szeret összekapcsolódni a párjával, így az érzelmi részre különösen nagy hangsúlyt fektet. Arra vágyik, hogy mindkét fél kiélhesse a vágyait, és ne legyen elnyomva.

Te melyiket beszéled?

Olvasd el ezt is!
Minél régebben szexeltél, annál kevésbé kívánod?