Asztrológiai előrejelzés 2022-re: a vonzás törvénye erősebbé válik, nagy szerelem vár ránk idén

Getty Images
Melinda - Dahut Asztrológia

Az idei év rengeteg újdonságot tartogat magában, legyen szó a megérzéseinkről, kreatív oldalunkról vagy a párkapcsolatunkról.

Tavaly megkaptuk a Szaturnusz Uránusz kvadrátját (kvadrát= amikor két bolygó 90 fokos távolságra helyezkedik el egymástól az ekliptikán). Ez az égi állás rendkívül sok változást hozott az életünkbe.

Idén, 2022-ben ezeket a változásokat erősítik és sűrítik egy kicsit a Bika/Skorpió tengelyen a Holdcsomópontok. Ezek eredményeképp nem gyengén gyorsul majd fel az élet. Ezt már biztosan észrevetted az idén, szinte repül az idő!

Olvasd el ezt is!
Túlélési útmutató: a retrográd Merkúr sok problémát hoz magával 2022-ben

Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat!

Ha ismered a manifesztáció fogalmát, jobb ha tudod: ebben az évben minden valósággá válhat! A Jupiter Halakban való tartózkodása miatt a vonzás törvénye szinte egy csettintésre működik... Ezt nagyban megerősíti az április 12-én bepontosodó Neptunusz-Jupiter együttállás. Mindannyiunkban megerősíti majd az együttérzést, a vonzást, a kreativitást, de sajnos a tudatmódosítószerek/alkohol/gyógyszerek iránti sóvárgást is felerősíti. Arról nem is beszélve, hogy a Neptunusz miatt sok olyan hírt olvashatunk majd előreláthatólag, ami mérgezéses balesetekről szól, vagy valamiféle beszennyeződéséről.

Az elmúlt hónapban, Januárban a Vénusz retrográd hatásai érvényesültek. (Retrográd = amikor egy bolygó a Földről nézve látszólagosan hátráló mozgást végez az ekliptikán). Hangsúlyossá tette az emberi kapcsolatainkat ennek hatása, és ez kitart az év során, középpontba helyezve a párkapcsolatokat, házasságokat, szorosabb emberi kapcsolatokat.

Lehetőséged volt egy mélyebb, szorosabb partnerkapcsolat kialakítására. Éltél vele?

Május 10. és Június 3. között sokszor felbukkanhatnak bizonyos témák vagy személyek a múltadból. Hoznék erre egy frappáns mondatot: a sors visszahozza az exedet, hogy megnézze, ismét buta leszel-e, vagy tanultál az eddigi helyzetekből…

Márciustól sokan nagy szerelembe esnek, szóval ha még éppen a herceget várod fehér lovon, tartsd nyitva a szemed, közeleg feléd a nagy szerelem! Az év nagyon is jó kis hangulatban fog telni, összességében pozitív hozzáállást tanúsítunk a legtöbben. A régi párok az év során ismét összejöhetnek, ha érettek vagytok hozzá, mély érzelmi kapcsolatot tudtok kialakítani.

Saját, személyre szabott horoszkópodért keress bizalommal, igényeld dokumentum formájában az éves előrejelzésed!

A cikket készítette: Melinda - Dahut Asztrológia


Ha pedig itt vagy, olvasd el a 2022-es pénzhoroszkópodat is!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
A nagy 2022-es pénzhoroszkóp: ezt tartogatja számodra anyagilag a következő év