Túlélési útmutató: a retrográd Merkúr sok problémát hoz magával 2022-ben

Melinda - Dahut Asztrológia

A retrográd Merkúr idén is kifejti hatásait, így nem árt már most felkészülnöd, mire számíthatsz!

A cikket készítette: Melinda - Dahut Asztrológia

Az év során négy alkalommal is hátráló mozgást (látszólag) folytat a Merkúr a Nap körüli pályáján. A Merkúr az asztrológián belül a kommunikáción, a kereskedelmen, a rövidebb távú utazásokon, szomszédokon, tanulmányokon, közlekedésen és az üzenetküldésen uralkodik. Így már nem is meglepő, ha azt mondom, hogy ebben az évben feltűnően sokszor tapasztalhatunk zavarokat a fentebb említett életterületeken!

Mit hozhat az előttünk álló év a Merkúr tekintetében? Kommunikációs zavarokat, lefagyhatnak az üzenetküldő szolgáltatások, megeshet, hogy az automata nem adja ki a pénzt, az autódban az akkumulátor megadja magát, ráadásul félreértésekre, félreküldött csomagokra/üzenetekre, utazási/közlekedési problémákra, technológiai gondokra készülhetsz. És bizony az is könnyen lehet, hogy több nézeteltérésre kerül sor közted és a szomszédaid között.

Amit tanácsolni tudok egy ilyen égi állás alatt, az az, hogy készíts mindenről másolatot, mert az eredeti példány elveszhet. Gondold át jól, hogy mikor mit mondasz, mert nagy eséllyel a legrosszabbkor mondod a legrosszabbat.

-

2022-es Retrográd Merkúr dátumai:

  • Január 14. - Február 03. Hatása alatt felbukkanhattak az életedben az exeid, ezzel zavaros helyzeteket okozva. A pénzügyek sem a legjobb módon alakulnak.
  • Május 10. - Június 03. Hatása alatt nehéz lesz a jelen pillanatot megélni, mert folyamatosan a múlton rágódhatsz. Ne félj attól, hogy megváltozik az életszemléleted, hozzáállásod az élet egyes területeivel kapcsolatban. Nyugodtan menj bele az új helyzetekbe, lépj ki a komfortzónádból!
  • Szeptember 9. - Október 02. Olyan helyzeteket dobálhat eléd az élet, melyeken keresztül megtanulod értékelni, elfogadni, megismerni teljes valójában a partneredet, megtanulod hogyan kell viszonyulni másokhoz. Világosan és lényegre fókuszálva kéne beszélgetni másokkal, hogy ne legyen félreértés.
  • December 29. - 2023. január 18. Azt érezheted, hogy nincs időd semmire, ami arra fog ösztönözni, hogy rendszerezd a dolgaid, átszervezd a napjaid.
Olvasd el ezt is!
A csillagjegyed szerint egy dolgon kell változtatnod az életedben, hogy 2022 életed legjobb éve legyen

A nagy pénzhoroszkópodat is elolvashatod!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
A nagy 2022-es pénzhoroszkóp: ezt tartogatja számodra anyagilag a következő év