Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Lesd el az őszi dekortippeket egyenesen a profiktól: 2021-ben az alábbi a trendek a meghatározóak

Lesd el az őszi dekortippeket egyenesen a profiktól: 2021-ben az alábbi a trendek a meghatározóak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Facebook
Twitter
Pinterest
A tökös díszeken és a meleg takarókon túl is van élet.

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy kicsit ősziesebbé varázsold az otthonod, ha kiteszel néhány színes, vigyorgó töklámpást, keresztüldobod a kötött plédet a kanapén és lecseréled a nyári kopogtatót vagy lábtörlőt. Persze a jól megszokott dekorálási módszerrel sincs semmi baj, kivéve, ha valami izgalmasabb, kifinomultabb és egyedibb megoldásra vágysz. Főleg akkor lehet ez még fontosabb számodra, ha az időd jelentős részét még mindig home office-ban töltöd, így extrán számít, hogy milyen tárgyak vesznek körül.

Olvasd el ezt is!

Külföldi szakértők tippjein keresztül most bemutatjuk az idei trendeket és adunk egy-két extra tippet, hogy te is úgy dekorálj, akár egy profi. Ez az év egyik leghangulatosabb időszaka, épp ezért nem érdemes félvállról venni ilyenkor a lakásdekorálást sem.

1. Őszi színek + földszínek

Álmunkból felkeltve is fel tudjuk sorolni az ősz tipikus színeit, ahova a narancssárga, a piros és a sárga tartoznak, de a lakberendezők szerint idén érdemes egy kicsit földszínekben is gondolkodni.

„A melegebb színek felé fordulok, mint amilyenek a barna és a zöld vagy épp a kék árnyalatai. Szeretem őket használni, mert kifinomultságot és karaktert adnak a térnek anélkül, hogy túl soknak tűnnének”

– mondja Kathy Kuo belsőépítész az amerikai Better Homes&Gardens magazinnak. A szakértő szerint az is teljesen rendben van, ha valaki ragaszkodik a megszokott, vibráló színekhez, de ha mégis akarna idén egy kis változást őszi dekorfronton, akkor próbálja meg mixelni a fentebb említetteket, hiszen a kettő tökéletesen megfér egymás mellett, ha ízlésesen van tálalva.

Inspirálódj!

Így lehet neked is hasonló kompozíciód:

Kép

2. Kihagyhatatlan csillogás

A színek kombinációja szép végeredményt adhat, de ha luxushatást szeretnél elérni a lakásodban, akkor kihagyhatatlan a fémek használata. Jöhetnek az arany, ezüst és a rózsaarany képkeretek, dekorációk, tálcák és minden, amivel egyedivé teheted a teret. Bármilyen fém jól passzol a fentebb említett színekhez, így akár azokat felhasználva is alkothatsz valami különlegeset. Persze nem érdemes egyiket sem túlzásba vinni, ebben az esetben is igaz, hogy a kevesebb több!

Inspirálódj!

Dekorcuccok, amikre érdemes lehet lecsapni:

Kép

3. Bekuckózás új szinten

Ősszel ezt a szót is egyre gyakrabban használjuk, ami nem meglepő, hiszen az egyre hűvösebb időben jóleső érzés a meleg takaró alatt heverészni, miközben filmet nézünk vagy olvasunk. Amanda Evans, kanadai belsőépítész szerint a COVID-19 óta új értelmet nyert ez a fogalom, az emberek ugyanis az otthonukat még inkább menedéknek tekintik, mint előtte. A szakértő szerint idén ősszel óriási népszerűségnek örvend a kuckózós sarok kialakítása, amit saját ízlés szerint – vagy épp a trendeket figyelembe véve - rendezhető be. Egy kényelmes fotel, egy kis kanapé vagy akár a nappali ablaka alatti terület is tökéletes lehet arra, hogy hívogató teret alkoss belőle. Kulcs a textúrák rétegzése, a takarók és a díszpárnák használata.

Inspirálódj!

Tökéletes kiegészítők:

Kép

Kíváncsi vagy még néhány stílusos dekorációra? Kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

7 őszi dekoráció, amit imádni fogsz 2021-ben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Kép

6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

Kép

3 étel, amivel 40 év felett elkerülheted a hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

A kereséshez kezdj el gépelni!