Promóciók
Mutatjuk, hogy készítsd el a magyar macaront, hogy mindenkit lenyűgözz
Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy
A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben
Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!
4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni
Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!
Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint
Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.
Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy a non plus ultra receptjét a nagymamámtól kaptam. Tőle és az anyukámtól örököltem a sütés iránti szenvedélyemet: gyerekkorom óta sütirajongó vagyok, ha valami finomságot akarok elkészíteni, elég felhívnom őket egy kis tanácsért. Régen gyakran együtt töltöttük az időt a konyhában, most pedig mindent bevetek, amit tőlük tanultam a trükköktől kezdve a díszítésen keresztül a különféle receptekig. Az egyik kedvencem kétségkívül a magyar macaron, hiszen ennél a desszertnél nemcsak arról van szó, hogy a cukorhab és a fanyar lekvár tökéletes egyveleget alkot, hanem a látványa is megér egy misét.
Hozzávalók:
Tészta:
- 35 dkg liszt
- 3 tojássárgája
- 25 dkg vaj
- 2 ek vaníliás cukor
- 1 ek rum
Hab:
- 3 tojásfehérje
- 28 dkg porcukor
A tészta közé:
- lekvár (én mindig ribizlilekvárral készítem, de ez opcionális)
Így készül:
- A tésztához a hozzávalókat gyúrd alaposan össze, majd nyújtsd ki a kész tésztát 0,5 cm vastagságúra.
- Szaggass korongokat a tésztából kisméretű pogácsaszaggatóval. Bélelj ki egy tepsit és helyezd a kivágott darabokat egymás mellé kellő távolságra.
- Ezután verd kemény habbá a tojásfehérjét a porcukorral.
- Csak akkor kezdd el sütni a tésztát, ha elkészültél a habbal. Nagyjából 10 percig 180 fokon süsd a korongokat.
- Ahogy a tészta elkészül, még forrón nyomd rá a habzsákba töltött kemény habot. Egy éjszakán keresztül hagyd száradni, majd miután megszilárdult, ragaszd össze a sütiket lekvárral.
Ha elkészíted, mindenképp oszd meg velünk a végeredményt Instán!
A süti mellé próbálj ki egy kávét is!
Hogy tetszett a cikk?
Promóciók
Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!
Promóciók
Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben
5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút
Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.
8 sztárpasi, akivel Selena Gomez randizott az elmúlt 15 évben
Nem Justin Bieber volt az egyetlen, aki elrabolta a szívét!
Valami újat néznél? Ezek az elmúlt 2 év legjobb romantikus vígjátékai
Ha ezúttal valami újdonságra vágysz, nem a klasszikusokra, ezek a romantikus vígjátékok tökéletesek lesznek!
4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben
Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!
7 színésznő, akivel senki nem akar többé együtt dolgozni Hollywoodban
Sokan meglepődnének, hogy a világ legelismertebb és legnépszerűbb női közül hánnyal nem szeretnek együtt dolgozni a szakmabeliek.
7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!
Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.