Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez az eddigi legsokkolóbb hír: Katalin valójában Vilmos sötét titka miatt tűnt el?

Ez az eddigi legsokkolóbb hír: Katalin valójában Vilmos sötét titka miatt tűnt el?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Facebook
Twitter
Pinterest
Elképesztő teória terjed Katalin és Vilmos kapcsán.

Az utóbbi hónapokban számos pletyka felröppent azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Katalin hercegnével, ugyanis eltűnt a nyilvánosság elől. Utoljára decemberben vállalt szereplést a kamerák előtt, majd kiderült, hogy hasi műtétet kellett rajta végrehajtani, de a palota nem részletezte az okokat. Ezután mindenki arra várt, hogy újra láthassa a hercegnét, hogy megbizonyosodjon róla, hogy jól van.

Ez nem történt meg, eddig összesen 2 lesifotó készült róla, mindkettő úgy, hogy épp az autóban ült. Ráadásul az emberek azt gondolják, hogy manipulálták a képeket és valójában csak oda lett szerkesztve Katalin. Ugyanez a helyzet a nemrég megosztott anyák napi köszöntőjével is. A fotón három gyermekével szerepel, de hemzseg a szerkesztési hibától, így nehéz elhinni, hogy valódi lenne.

Természetesen ez a bizonytalanság sok elméletet szül a rajongók között, aminek eredményeképp a TikTok tele van olyan videókkal, amikben a felhasználók kifejtik, hogy mit gondolnak. Az egyik legújabb teória szerint valójában Vilmos sötét titka miatt rejtegetik Katalint.

A pletykák szerint, amiről @thekylemarisa nevű felhasználó számolt be a minap, karácsony környékén árulták el Katalinnak, hogy Vilmos szeretője, Rose Hanbury babát vár a hercegtől. Rose pedig úgy döntött, hogy megtartja a babát, Katalin pedig idegösszeomlást kapott, ami miatt ellátásra szorult. Ezzel magyarázzák, hogy nem szeretne a nyilvánosság elé lépni és ezért tűnik szomorúnak a legújabb fotóin.

Ki az a Rose Hanbury?

Az egykori modell 1984-ben született egy olyan családba, aminek már régóta köze van a brit királyi családhoz, így Rose is a belső körökbe tartozik. Sarah David Rocksavage-hez, Cholmondeley 7. márkijához ment hozzá 2009-ben, és azóta Houghton Hallban élnek egy óriási birtokon, amivel történetesen Katalinék szomszédjává váltak. 2019-ben röppent fel a hír, miszerint Katalin és Rose összevesztek és ennek hátterében az állt, hogy Vilmos beleszeretett a nőbe. Azóta többször is felmerült a megcsalás gyanúja, nem véletlen, hogy most újra azt gondolják az emberek, hogy Rose-nak köze lehet Katalin eltűnéséhez.

Itt még többet olvashatsz róla:

Galéria / 5 kép

Minden, amit tudni lehet Vilmos herceg szeretőjéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép

Ők a 2024-es MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.