Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Többé nem akartak szóba állni Jennifer Lopezzel az ikrei: kiderült az ok, amiért megharagudtak rá

Többé nem akartak szóba állni Jennifer Lopezzel az ikrei: kiderült az ok, amiért megharagudtak rá
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Jennifer Lopez elárulta, milyen tinik anyukájának lenni, ha az ember lánya történetesen világsztár.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 411cikk 42galéria 13videó Még több róla , aki július végén ünnepelte 54. születésnapját, két gyermek anyukája, kétpetéjű ikrei, Max és Emme 2008-ban születtek, édesapjuk a díva korábbi férje, Marc Anthony. A csemeték immár 15 éves, lázadó kamaszok, így világhírű anyukájuknak nincs éppen könnyű dolga velük, amiről nemrég nyilvánosan mesélt el néhány dolgot. JLo példul azt sem titkolta, egy időben azzal kellett megbirkóznia anyaként, hogy a tinik egészen egyszerűen nem álltak szóba vele, erre pedig egyszerűen nem volt felkészülve lelkileg, így eléggé kiborult.

Nem álltak szóba a gyerekei Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 411cikk 42galéria 13videó Még több róla zel

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 411cikk 42galéria 13videó Még több róla néhány hónappal azután ment feleségül Marc Anthony-hoz, hogy szakított élete nagy szerelmével, Ben Affleckkel. Gyermekei apját ekkor már jól ismerte, Anthonyval a kilencvenes években együtt dolgoztak, néhány hónapig még jártak is, egyébként pedig nagyszerű barátok voltak, illetve azok a mai napig. A házasság ugyanakkor nem működött, 2014-ben elváltak, de nagy szeretetben nevelték tovább Maxet és Emme-t.

A világhírű dívának akkoriban komoly nehézséggel kellett szembenéznie, szüksége volt egy dadára, aki hétfőtől vasárnapig, napi 16 órában tud vigyázni a csemetéire, mert ő rendkívül elfoglalt volt, állandóan dolgozott. Max és Emme ekkor hatévesek voltak, ám a szuper magas fizetés ellenére egyetlen dadus sem volt hajlandó velük maradni egy hétnél tovább, mindannyian felmondtak.

„A gyerekeim szeretik is, meg nem is, hogy híres anyjuk van. Egy biztos, büszkék rám, ők szeretnek engem, én pedig őket” – nyilatkozta egy interjúban JLo, hozzátette, egy alkalommal, amikor az ikrekkel együtt szeretett volna kimenni a piacra, Max és Emme nemet mondtak, nem kértek a lesifotókból. Ez nagyon fájt az anyukájuknak, ugyanakkor megértette őket.

„Sok mindenre szükségük van most, hogy már 15 évesek, például rengeteg térre, szabadságra, a barátaikkal töltött időre. Megértem, de fáj a szívem. Sokszor mondják, hogy ne öleljem meg őket, ne adjak puszit és pláne ne szálljak ki a kocsiból a sulinál. Gyakorlatilag már szóba sem állnak velem” – tette hozzá a sztáranyuka.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 411cikk 42galéria 13videó Még több róla 2021-ben ismét összejött Ben Affleckkel, erről pedig azt mondta, nem volt egyszerű az az időszak Maxnek és Emme-nek, eléggé haragudtak rá bizonyos dolgok miatt. Végül óvatosan álltak össze mozaikcsaláddá, a ma már házas és Ben Affleck gyermekei egészen megszerették egymást.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 4 kép

Jennifer Lopez kortalanságának 4 valódi oka

Megnézem a galériát

Ha pedig lemaradtál Jennifer és Ben tavalyi esküvőjéről, akkor most itt lecsekkolhatod:

Galéria / 11 kép

Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője és az esküvő másnapja képekben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!