Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elmenekültem a nővérem esküvőjéről, mert minősíthetetlenül viselkedett velem: lehet, hogy soha többé nem állunk szóba egymással

Elmenekültem a nővérem esküvőjéről, mert minősíthetetlenül viselkedett velem: lehet, hogy soha többé nem állunk szóba egymással
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy újabb botrányos esküvő 3, 2, 1...

Sok olyan történetet hallottunk már, ahol valamilyen okból kifolyólag az esküvő nem úgy sült el, ahogy azt a pár tervezte. Ennek persze sok oka lehet, de valljuk be, hogy a szervezéssel járó stressz sokszor nagyon rossz hatással van az ifjú arára, aki könnyen átváltozhat igazi „menyasszörnnyé”.

Mi most pont egy ilyen történetet hoztunk, de mesélje el az, aki mindezt átélte, vagyis a menyasszony nővére, Lauren, aki Redditen nyílt meg a szörnyű élményéről:

„Mindig is tudtam, hogy a nővéremnek nehéz természete van, de kisebb vitákon kívül soha nem volt köztünk semmi komolyabb ellentét, hiszen a legtöbb esetben hallgatott rám, ráadásul bocsánatot is kért, ha megbántott. Ez viszont most teljesen más volt, és az az igazság, hogy azt sem tudom, hogy valaha szóba állunk-e még egymással...” – kezdte a történetét Lauren, majd rátért arra, hogy mi is történt valójában:

„A nővérem Kate minden eddiginél borzalmasabban viselkedett az esküvő megszervezése alatt, csak néhány példát mondanék el; közölte az unokatestvérünkkel, hogy fogyjon le az esküvőig, és szándékosan két mérettel kisebb ruhát választott neki, ezen kívül megtiltotta, hogy elhozzam a 2 éves kislányomat. Ez nyilván nem lenne olyan hatalmas probléma, ha az esküvőn nem lenne ott konkrétan az egész családunk, így találnom kellett egy olyan barátot, akiben kellőképpen megbízom... Végül eljött az esküvő napja, a dolgok pedig nagyon hamar elszabadultak. Kate mindenkivel kiabált, aki csak az útjába került, és már a sminkelésnél megríkatta az egyik koszorúslányt, mert szerinte meghízott, és kövér lesz az esküvői képeken, ő pedig pont ezt nem akarta. Itt még csendben maradtam, gondoltam, hogy ez az ő nagy napja, majd maximum az esküvő után leülök vele szépen beszélgetni... Hát, ezután minden csak rosszabb lett. Először akkor akadtam ki igazán, amikor megláttam, hogy kiüti az unokatestvérünk kezéből az ételt és ordít vele, hogy milyen kövér. Ekkor úgy döntöttem, ezt már nem hagyhatom, így szépen arrébb vittem a nővéremet és még mindig a lehető legszebben megpróbáltam lenyugtatni, és megkértem, hogy ne viselkedjen így másokkal, mert ez nagyon csúnya dolog. Erre ő meglökött (majdnem elestem), hangosan lehordott mindennek, és közölte, hogy ezzel tönkreteszem az esküvőjét. Itt már sajnos nem tudtam visszafogni magam, és én is elkezdtem vele kiabálni, erre válaszul megdobott egy tányérral, és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem tört el közben és nem sérültem meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban; fogtam magam és kisétáltam az esküvőről, az unokatestvérünkkel és a koszorúslánnyal együtt. A szüleink utánam jöttek és próbáltak meggyőzni, hogy maradjak, de nekem végleg elegem lett. Az esküvő óta nem beszéltem vele, a szüleink pedig nem látták a veszekedést, ezért engem tartanak gonosznak, amiért cserben hagytam a nővéremet... Nem hiszem, hogy ezt valaha helyre tudjuk hozni, főleg azért, mert nem akarok kapcsolatban lenni azzal az emberrel, akivé a nővérem vált...”

Mit gondoltok, Lauren jól tette, hogy eljött a nővére esküvőjéről?
Én már sokkal hamarabb eljöttem volna... Az az igazság, hogy már előbb kellett volna jelezni a nővére felé, hogy amit csinál, az borzasztó, mert így ő használhatja fel az áldozat-kártyát.
Dühítő, amit Kate tett, de semmiképpen nem jöttem volna el az esküvőjéről, mert egyértelmű, hogy utána mindenki azt fogja hibáztatni, aki eljött. Persze az esküvő után én is megmondtam volna a véleményemet!
Megosztom az eredményt

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik nagyon kihívó ruhában érkeztek egy esküvőre vendégként

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!