Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ott voltunk a varsói Beyoncé koncerten, ahol Tom Holland és Zendaya egy pillanatra ellopták a show-t

Ott voltunk a varsói Beyoncé koncerten, ahol Tom Holland és Zendaya egy pillanatra ellopták a show-t
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
A lengyel főváros volt Queen B európai turnéjának legutolsó állomása, ami nem csak az énekesnő lélegzetelállítóan látványos műsora miatt vált emlékezetessé, hiszen a közönség soraiban a Pókember-filmek álompárja duettezett egymással…

Beyoncé május 10-én, Stockholmban indította útjára a legújabb világkörüli koncertsorozatát, mely a hetedik nagylemeze, a kilenc Grammy-díjra jelölt „Renaissance” után kapta a nevét. Mivel az énekesnő utoljára 2016-ban turnézott szólóban, a rajongók azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy végre élőben (is) láthatják kedvencüket: a párizsi és marseille-i esemény jegyeit pár perc alatt elkapkodták, és több városban is plusz estéket kellett beiktatni a nagy érdeklődés miatt, például Londonban, Amszterdamban, Stockholmban, illetve Varsóban is.

Queen B egyébként éppen a lengyel fővárosban zárta le a turnéja európai szakaszát június 27-én és 28-án és erre a fináléra olyan sztárok is kíváncsiak voltak, mint Lizzo, az Eufóriával ismertté vált Hunter Schafer, ráadásul a sorozatbeli szerelme, Zendaya, továbbá a színésznő valódi párja, Tom Holland Tom Holland Színész 27cikk 2galéria 0videó Még több róla is. Bár Hollywood egyik kedvenc álompárja általában nem szívesen mutatkoznak a nyilvánosság előtt együtt (azért a Budai Várban romantikáztak egyet), hogy védjék a magánéletüket, Beyoncé kedvéért mégis kivételt tettek és a közönség soraiban buliztak a koncert alatt.

A róluk készült videókat elnézve pedig mindenki egyetért abban, hogy elképesztően aranyosak, ahogy Bey „Love On Top” című számának „you’re the one i love, you’re the one i need” („te vagy az, akit szeretek. te vagy az, aki kell nekem” – a szerk.) sorait éneklik egymásnak a PGE Narodowy stadionban. Sőt, akadnak a kommentelők között olyanok is, akik azt mondják, Tom és Zendaya párosa az, aki miatt még hisznek a szerelemben. Apropó happy end: Zendayáék mellett nem más figyelte a show-t, mint Beyoncé férje, Jay-Z, aki 15 évvel ezelőtt, 2008-ban vette feleségül az énekesnőt.

Az énekesnő közel két és fél órás műsora alatt többször is outfitet váltott, miközben előadta legújabb számait a „Renaissance” című albumjáról, de a setlisten természetesen helyet kapott több régi közönség-kedvenc is, mint például a „Crazy in Love” vagy a „Naughty Girl”. Beyoncé a nemrég tragikusan elhunyt Tina Turner emléke előtt is tisztelgett az ikonikus sztár „River Deep – Mountain High” számának előadásával, a „Break My Soul” című dala közben pedig több, Bey által sokra tartott színesbőrű nő neve futott végig a kijelzőkön a zeneiparból, mint például Nina Simone, Kelly Rowland vagy Lizzo, aki Tomékhoz hasonlóan a helyszínen bulizott június 27-én Varsóban.

„Ebben a pillanatban arra a gyermekkori énemre gondoltam, aki a Destiny's Child „Happy Face” dalát hallgatta és álomba sírta magát a zaklatói miatt…” – írta Lizzo később az Instagramján, ahol megtiszteltetésnek nevezte, hogy szerepelhetett Beyoncé „listáján.” Az énekesnő turnéjának központjában tehát a sokszínűség, az elfogadás ünneplése állt: nem véletlen, hogy a műsor kezdete előtt a szivárvány színeiben pompázó kivetítő várt a stadionba lépőket, amivel az énekesnő az LGBTIQ+ közösség iránti támogatását fejezte ki. És bár még a szimplán „csak” királynőként emlegetett Beyoncé sem képes irányítani az időjárást, június 27-én éppen egy valódi szivárvány alatt sétálhattak be az rajongói a stadionba.

Galéria / 19 kép

Beyoncé koncert Varsóban

Megnézem a galériát

Úgyhogy, ha valaki, hát Queen B biztosan tudja, hogy kell időzíteni! A fellépése végén pedig éppen annyira ikonikusan távozott, mint ahogy érkezett: a levegőben, egy fényesen csillogó ló társaságában.

Kövessétek a TikTok csatornánkat, hamarosan ott is jelentkezünk egy videóval a koncertről!

Jöhet még pár emlékezetes pillanat Beyoncé karrierjéből?

Galéria / 9 kép

Beyoncé legszexibb színpadi outfitjei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!