Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

9 dolog, amivel észrevétlenül tönkreteszed a 20-as éveidet

9 dolog, amivel észrevétlenül tönkreteszed a 20-as éveidet
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezeket a szokásokat ideje elfelejteni! Itt az ideje, hogy újakat alakíts ki helyettük.

1. Elszalasztod a lehetőségeket

Most kezdődik számodra a nagybetűs élet: végre elég idős vagy ahhoz, hogy egyedül élj és úgy alakítsd az életed, ahogy mindig is szeretted volna. Emellett viszont még elég fiatal vagy ahhoz, hogy végleg elköteleződj: gyerekeket vállalj, férjhez menj és esetleg hitelt vegyél fel az első saját lakásod megvételéhez. Épp ezért ez az időszak arról kellene, hogy szóljon, hogy megragadod a lehetőségeket, kockáztatsz, hogy olyan emberré válhass, aki mindig is lenni szerettél volna.

2. Nem gondolsz a jövődre

Persze szórakoztató körbeutazni a világot és elkölteni a fizetésed minden olyan dologra, amit eddig nem engedhettél meg magadnak, de hosszú távon megbánhatod, ha felelőtlenül döntesz. Ez az időszak tökéletes arra, hogy kitaláld, milyen rövid- és hosszú távú célokat szeretnél elérni és mi az a munka, ami igazán testhezálló számodra. Érdemes ezen a területen legalább 3 éves tapasztalatra szert tenned, a 30 éves éned hálás lesz érte.

3. Nem nyitsz mások felé

Szuper, ha a gimis barátaidra a mai napig számíthatsz, de nagyon fontos a kapcsolatépítés is. Ne izoláld magad a többi embertől azzal, hogy folyton csak ugyanazokkal az arcokkal lógsz, nyiss mások felé is! Sosem tudhatod, melyik kapcsolat mihez vezethet a jövőben.

4. Nem lépsz ki a komfortzónádból

Nagyon fontos a személyes fejlődés szempontjából, hogy néha olyan dolgokat is bevállalj, amit nem érzel túl komfortosnak. Ha mindig csak bizonyos keretek között mozogsz és nem állítod magad kihívások elé, talán sosem éred el azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé.

5. Szükségét érzed, hogy megindokold minden döntésed

Még nem érzed olyan távolinak a gyerekkort, ezért sokszor szükségtelenül is magyarázkodásba kezdesz, mert ezt szoktad meg. Pedig, ha munkahelyet szeretnél váltani, mert nem felelnek meg számodra a jelenlegi feltételek vagy szakítani akarsz a pároddal, mert toxikus kapcsolatban élsz, akkor senkinek sem kell megmagyaráznod a döntéseidet. Azt kell tenned, amit jónak látsz, természetesen nem tilos megkérdezni mások véleményét bizonyos helyzetekben.

6. Követed a többieket

Természetes, hogy tiniként a barátaid nagyban befolyásolták az életedet, hiszen velük töltötted az időd nagy részét. De a 20-as éveidben a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell hoznod. Ha ki akarsz hagyni egy bulit, mert nincs kedved hozzá, akkor egyszerűen csak hagyd ki. Ezen a ponton már tudod, hogy nem kell mindig mindenhol ott lenned és azzal is tisztában vagy, mi tesz igazán boldoggá. Csak azért, hogy „coolnak” tartsanak, nem kell mindenre igent mondanod.

7. A szüleidnek akarsz megfelelni

Ahelyett, hogy a saját álmaidat próbálnád meg valóra váltani, hajlamos lehetsz arra, hogy még mindig a szüleidnek próbálsz megfelelni. Főleg, ha szigorú neveltetésben részesültél, ahol mondjuk elvárás volt a jó jegy és a példás magatartás a suliban. Attól, hogy a szüleid orvosi mondjuk pályára szántak, még van szabad választásod, és nem kell az ő álmaikat élned. Bármi másban is sikeres lehetsz, ha szívvel-lélekkel csinálod.

8. Állandóan másokhoz hasonlítod magad

Szörnyen hat az önbizalmadra, ha folyton azon kattogsz, hogy a másiknak laposabb a hasa, dúsabb a frizurája, mint neked vagy épp előrébb tart a karrierjében, mint te. Felesleges erre pazarolni az idődet, hiszen teljesen más életutat jársz be, mint mások és épp úgy vagy jó, ahogy vagy.

9. Kívülről várod a megerősítést

Ugyanolyan káros lehet, mint az, hogy másokkal hasonlítod össze magad. Fogadjunk, te is sokkal jobban érzed magad, ha mások is megerősítenek abban, hogy jó döntést hoztál, pedig a döntésed külső vélemények nélkül is megállja a helyét.

Tudd meg, hogy rád talál-e a szerelem 30 éves korodban!

Galéria / 5 kép

5 csillagjegy, akik csak 30 éves koruk körül találják meg a nagy Ő-t!

Megnézem a galériát

Forrás: Thought Catalog

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Ismerd meg Diana hercegné magyar hasonmását: félelmetes az egyezés!

Döbbenetes a hasonlóság III. Károly brit király első felesége és Képli Barbara között, akinek fotója felrobbantotta a netet!

Kép

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.