Rácz Jenő a tenyeréből etetett minket
A sztárséf elmesélte konyhájának néhány titkát.
Ez nem pletyka, és nem is titok többé: Megnyílt a Rumour, Rácz Jenő étterme. A belváros közepén, mégis elrejtve a kíváncsi szemek elől várja a vendégeket a fine dining legújabb fellegvára.
Elképesztő ízkombinációkat hozott össze a séf, fantasztikus környezetben, meglepő dizájnelemek között. Mikor megkósoltam hatfogásos menüsorát, amin volt a galambtól kezdve az ebirákos égetett karfiolon át a mangalicasonkáig keresztül minden, amitől egy gourmandnak egyszerre csordul ki a könnye és a nyála, akkor esett le: bár a tévében rengeteget láttuk már Jenőt, sosem ehetett még a nagy közönség a főztjéből.
Erről és még sok másról beszélgettünk kamerák előtt. Nézd meg a videót!
Csekkold a galériát is!
7 étel, amit soha ne rendelj étteremben