Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább

2. rész

támogató: Playboy Body Mist

Személyiséged elárulja,
milyen testpermet illik hozzád leginkább

2. rész

támogató: Playboy Body Mist

Személyiségünk sok mindent meghatároz az életünkben, így nem meglepő, hogy azt is befolyásolja, hogy milyen illatoknak köszönhetően érezzük jól magunkat.

Cikksorozatunk második részében újra segítünk abban, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló testpermetet, ha az előző részben nem ismertél volna magadra.

A megfelelő testpermet kiválasztása lehetőséget ad, hogy egyedivé tegyük megjelenésünket és kifejezzük egyediségünket az illatok világán keresztül. Kísérletezz és találd meg a hozzád illő illatot, adunk egy kis segítséget hozzá!

A királynő

Ő az, akit azonnal észrevesznek, ha belép a terembe. Magabiztos, és nincs szüksége szavakra ahhoz, hogy felfigyeljenek rá.

Az ő illatuk az LIKE A QUEEN, hiszen ők igazi vezetők, akiket természetes magabiztosságuk tesz ragyogóvá. Összetevők: mandula, tej, fehér jázmin, tonkabab

A fitnesz nyuszi

Minden napja aktív és izgalmas kalandokkal teli, miközben állandóan keresi a lehetőségeket a testedzésre, a mozgásra és az újabb kihívásokra.

Az ő illatuk a CAN’T STOP ME, hiszen az életük, akár egy maraton futás, és soha nem akarnak megállni. Az edzés rabjai, akik kókuszos protein shaket kortyolgatnak. Összetevők: kókuszvíz, lila frézia, szantálfa

Úgy érzed egyik személyiségtípushoz sem tartozol?
Sorozatunk következő részében biztosan megtalálod a hozzá illő illatot!

Válaszd a hozzád legjobban passzoló Playboy testpermetet!

Mutasd