Személyiséged elárulja,
milyen testpermet illik hozzád leginkább

támogató: Playboy Body Mist

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább

támogató: Playboy Body Mist

A személyiségünk sok mindent meghatároz az életünkben, így nem meglepő, hogy azt is befolyásolja, hogy milyen illatokat kedvelünk, milyen illatoknak köszönhetően érezzük jól magunkat, és melyek harmonizálnak velünk a legjobban. A testpermet választásánál érdemes figyelembe venni ezt a faktort is, mivel köztudott, hogy az illatok jelentősen befolyásolhatják hangulatunkat, sőt még az önbizalmunkra is hatással vannak.

A megfelelő testpermet kiválasztása lehetőséget ad, hogy egyedivé tegyük megjelenésünket és kifejezzük egyediségünket az illatok világán keresztül. Kísérletezz és találd meg a hozzád illő illatot, adunk egy kis segítséget hozzá!

A szívtipró

Ő az, akit azonnal észrevesznek, ha belép a terembe. Magabiztos, és nincs szüksége szavakra ahhoz, hogy felfigyeljenek rá.

Az ő illata a FEELING FLIRTY, ami egy igazán ínycsiklandó bájital. Összetevők: Fekete cseresznye, rózsaszín bazsarózsa, fehér pézsma

A lázadó

A lázadókat erős egyéniségeknek tekintik, akik elutasítják a szabályokat, amelyek nem állnak összhangban a belső meggyőződéseikkel vagy az igazságukkal.

Az ő illatuk az EYES ON ME, ami maga a lázadó stílus, átitatva szemtelen és szarkasztikus stílussal. Egy igazi különc illata, aki ezt büszkén vállalja. Összetevők: friss körte, lótuszvirág, fehér ámbra

Úgy érzed egyik személyiségtípushoz sem tartozol?
Sorozatunk következő részében biztosan megtalálod a hozzá illő illatot!

Válaszd a hozzád legjobban passzoló Playboy testpermetet!

Mutasd