Cikkek a(z) tippek rovatból

9 cuki darab, amit be kell szerezned őszre

Divat
Nyakunkon a szürke, hideg hétköznapok, ami ellen csak te tehetsz. Például ezekkel a különleges, cuki kis darabokkal.

Hogyan ne tedd tönkre a kapcsolatodat, és mit jelent az, hogy elvárások-nélkül?

Szerelem
Az elmúlt években sok-sok férfi és nő fordult hozzám segítséget kérve a párkapcsolata problémáihoz. Nagyon tanulságos beszélgetéseket folytattunk és megállapíthatjuk, hogy a párkapcsolataik, szerelmi ügyeik miatt a férfiak is éppúgy tudnak „szenvedni”, ahogyan a nők. – meséli Bús Tímea párkapcsolati szakértő, életvezetési coach, a Dualas Társkereső Iroda alapítója.

Segítség, a pasim non-stop féltékeny! 5 hasznos tipp

Szerelem
Nem csoda, hogy a huszonéves párok közt többen szakítanak a féltékenységi rohamok miatt, mint a félrelépések következtében: egy folyton ugrásra kész srác, aki árgus szemekkel figyeli, kire nézel az utcán, nagyon kiborító tud lenni.

21 szépségtrükk, amit mindenképp tudnod kell

Szépség
Íme 21 praktika és tipp, amivel még szebb lehet a bőröd, a hajad, a sminked, vagyis Te magad!

10 szabály, hogyan ismerkedj esküvőn

Szerelem
Az egyik legjobb ismerkedési lehetőségek, illetve helyszínek egész évben az esküvők. De itt sem mindegy, hogyan próbálkozol, mit csinálsz. Íme ezért most 10 tipp, hogy tuti sikeres legyen a flörtölés a lagziban, amelyet majd aztán remélhetőleg egy-két, vagy még több randi is kövessen.

Ha rosszul sikerült a hajad...

Divat
Van olyan, hogy az ember bármit csinálhat, nem úgy áll a haja, ahogy szeretné. Azonban most frizura tippek helyett erre néhány divattippet adunk, megoldás gyanánt.

3 arcmaszk, mely ragyogóvá varázsolja a bőrödet

Szépség
Az arcbőr csak akkor szép és ragyogó, ha folyamatosan gondoskodsz a folyadékpótlásról. Dobj fel egy arcmaszkot, mely megköti a nedvességet a bôrfelszínen és ezáltal a bôr ismét feszes, sima lesz.

Szépségtippek a nyaralásra

Szépség
Ma négy olyan terméket hoztam nektek, amelyeknek egy vízparti nyaraláson nagy hasznát vehetitek!

Jessica Alba nem tud megválni új táskájától

Divat
A színésznő új táskájába annyira beleszeretett, hogy egy pillanatra sem hajlandó megválni tőle.

Dukai Regina fesztiváldivat tippjei

Divat
Az EFOTT-on járt Dukai Regina, ahol Istenes Bencével együtt górcső alá vette az idén Miskolcon megrendezett fesztivál férfi és női trendjeit.

2 ellenállhatatlan sminkkollekció

Szépség
Egy csipet Olaszrországból és egy pici Miamiból – a kozmetikai márkák nyári sminktrendjét ezek a fantasztikus helyek ihlették

Így készült a 2014-es augusztusi divatanyagunk- 2. rész

JoyTV

Így készült a 2014-es augusztusi divatanyagunk - 1. rész

JoyTV

10 tipp, hogy a nyári melegben is jól menjen a futás

Tipp
A hőségben sem kell lemondanod a kedvenc sportodról, persze nem árt betartani az alábbi tippeket!

5 új és hatásos napvédő

Szépség
Tombol a kánikula és ilyenkor a legjobb a vízparton hűsölni. A pihenés mellett azonban ne feledkezz el a bőröd védelméről, hiszen az UV sugárzás károsítja, öregíti a bőrt. Soha ne menj a napra napvédő nélkül. A legújabb napozókkal megvédheted bőrödet a leégéstől.

Így kombináld a csillogós ruháidat!

Divat
Nincs semmi baj a csillogós ruhákkal, kivéve, ha túlzásba viszed őket. De most megmutatjuk, hogyan viseld őket helyesen és ízlésesen.

Mi nem hiányozhat a strandtáskádból?

Tipp
Ha nyaralni készülsz,- akár a Balcsira ugrasz le. akár a tengerparton fogsz hűsölni- strandtáskára mindenképp szükséged lesz. Úgy gondoltam, hasznos lehet átfutni azokon a dolgokon, amelyeket nem érdemes kihagyni belőle, mert könnyen elfelejtődnek, és jó hasznát veszed majd nekik a víz mellett.

A fehér az új kis fekete! Íme a sztárok kedvenc kis fehér ruhái!

Divat
Most már kimondhatjuk, a fehér az új kis fekete! Főleg nyáron. A sztároknál is!

Ha imádod a szivárványt, öltözz te is annak! Méghozzá így!

Divat
Idén nyáron tündökölj a szivárvány színeiben. Összegyűjtöttük az utca legtrendibb színes szettjeit. Egyetlen szabály van: viseld bátran!

Vigyázzunk a Balatonra! Tippek, amikkel tiszta maradhat a Balaton vize

Tipp
Íme néhány egyszerű, könnyen betartható tipp, amivel sokat tehetsz azért, hogy megőrizd a Balaton vizének tisztaságát strandolóként.

6 profi hajtipp a ragyogó tincsekért

Szépség
Rakoncátlan a hajad és ráadásul nem is elég fényes? Fogadd meg tippjeinket és újra ragyogó tincseid lesznek.

A nyár 5 kihagyhatatlan pink sminkterméke

Szépség
A pink a nyár kedvelt árnyalata, mely romantikus, nőies külsőt eredményez. Kapj elő egy pink színű terméket és zsebeld be a bókokat. Ime a mi kedvenceink.

9 tipp, amivel jobb lesz a reggeli futás

Tipp
Vannak esti, nappali és reggeli futók. Mindenki máskor szeret, illetve máskor ér rá futni. Most azoknak adunk 9 tippet, akik a reggeli futást részesítik előnyben. Ezekkel a tippekkel még jobban és még hatékonyabban róhatod a kilométereket.

Vége a szürke hétköznapoknak! Dobd fel a napjaidat ezekkel a színes kiegészítőkkel!

Divat
Nyáron felejtsd el a fekete, a szürke és az egyéb föld színű kiegészítőidet. Elő a színes táskákkal, cipőkkel, sálakkal és ékszerekkel. Ha pedig még nincsenek, íme néhány darab, amit érdemes lehet beszerezned.

A nagy 'Mit Ne Vegyél fel' lista – nyári kiadás

Divat
Nyáron mindenki szeret kicsit megvadulni, szabadabbnak lenni – és ez nem mindig olyan szívderítő látvány, ha körbenézel az utcán. Felkért szakértőnk, Mendler András fashionblogger összeszedte az 5 legkínosabb nyári divatbakit.