Cikkek a(z) tok rovatból

Ez történt velünk a héten #1

Divat
Azt vettük észre, hogy nagyon szeretitek Facebookon az olyan posztokat, képeket, amelyekkel kicsit bepillanthattok a hétköznapjainkba, hogy mit csinálunk napközben, milyen eseményekre járunk, mi történik velünk. Ezért új rovatba kezdünk, melyben hétről hétre mindig majd megmutatjuk, hogy az előző 7 napon mi történik velünk. Lássuk is, hogy ezen a héten merre jártunk, mit csináltunk!

6 tipp, amivel felejthetetlenné teheted az éjszakai randevútokat!

Szerelem
Ellaposodott a párkapcsolatod? Vagy csak tűzet, szeretnél vinni a hétköznapokba? Akkor itt az ideje felperzselned a hangulatot a szerelmi életedben, amihez segítséget nyújtunk most tippjeinkkel!

8 csillogó-villogó bizsu 5000 Ft alatt!

Divat
A gyémántok a lány legjobb barátai - tartja a közismert mondás, de mi most még jobbat tudunk! Ezek az ékszerek felveszik a versenyt a gyémánt ragyogásával, de az áruk összehasonlíthatatlanul barátibb. Íme, 8 csillogó-villogó bizsu, ráadásul 5000 Ft alatt! Na ki a lány legjobb barátja? Szerintünk most a JOY!

7 dolog, amit soha ne mondj a pasidnak

Szerelem
Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, van pár aranyszabály, amit mindig szem előtt kell tartanod. Vannak bizonyos mondatok, amelyek nagyon hamar alááshatják a kapcsolatotokat. Most segítünk neked, hogy elkerüld ezeket!

10 megdöbbentő statisztika a szexről

Szerelem
A mai világban egyre jobban laposodik el a szerelem, a párkapcsolatok és a szex értéke. Sajnos számos tévhittel és rossz berögzüléssel éljük mindennapjainkat, amit ha összefoglalnánk, nagyon is elcsodálkoznánk. Itt van 10 megdöbbentő statisztika a szexről, amely után magadtól sosem mertél volna utánanézni.

3 különleges ajándék tipp karácsonyra a pasidnak

Tipp
Minden párkapcsolatban élő lánynak fejtörést okoznak az ünnepek. Mindig nehéz eltalálni egymásnak a tökéletes ajándékot, főleg, ha már jó ideje vagytok együtt és nagyrészt minden ötletet ellőttél már. A következők segítségével azonban te is tudsz majd újat mutatni a párodnak, aminek biztosan fog örülni!

Nyerj horoszkóp naptárat!

Promóciók
A titokzatos ősi orákulum kedvelőinek, a 12 csillagjegy, illetve az abban születettek tulajdonságainak részletes leírásával. Játssz, és megnyerheted!

Karácsony a Kávébabával

Promóciók
A Douwe Egberts Omnia egy meglepetéssel készült az idei karácsonyra: novembertől már a boltok polcain is megtalálható a különleges, ünnepi kiadású Omnia Classic, amelyen egy ikonikus figura, a Kávébaba köszön visszaránk.

Sztárok rojtosban! Még Csobot Adél is ezt hordja!

Divat
Elmúltak már a huszas évek, és a cowboyok korszaka is leáldozott, mégis úgy tűnik, a rojtok újra és újra visszatérnek a divatba!

Instalove #11: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Mondd, hogy csííííííííííz! Ti hogy szoktatok fényképezkedni? Grimaszokat vágva? Csücsörítve? A lehető legkomolyabb arccal? Mindenkinek megvan a kedvenc "kék acél" nézése, ahogy azt a Zoolanderből is megtudtuk. Most mégis a legegyszerűbb verziónak néztünk utána, és olyan képeket gyűjtöttünk össze kedvenc sztárjainkról, ahol kedvesen, őszintén, boldogan mosolyognak!

5 tuti páros program téli estékre, nektek!

Szerelem
Mindjárt itt a mínuszokkal, fagyokkal, hóval és nagy hideggel tarkított tél, amikor nem csak a kedvünk, de a program lehetőségeink is rohamosan csökkennek. De nem szabad szomorkodni, csak alkalmazkodni az évszak viszontagságaihoz. Következő tippjeink segítségével ti is remekül érezhetitek magatokat!

Nézd meg Justin Bieber új parfümjének videoklipjét!

Sztárok
Justin Bieber piacra dobta második parfümjét, ami a Girlfriend nevet kapta. Az első parfümje, a Someday elnyerte a celebrity parfümök díját, olyan hihetelen mértékben fogyott a boltokban.

Bookswap a Spiccben

Promóciók
A könyvcsere bulik az angolszász világ kedvenc közösségi eseményei. Belépőd egy könyv, amit szívesen elcserélsz. Annyi "új" könyvet vihetsz haza, amennyit hozol. Közben eszel, iszol, bulizol, új barátokra találsz és egy fantasztikus estét töltesz a Spiccben.

Ismerd meg a tinibálványt! Exkluzív interjú Justin Bieberrel!

Sztárok
Ma este 21 órától a TLC-n Oprah interjúját láthatjátok a többszörös platinalemezes szupersztárral, Justin Bieberrel.

Ajándékozz szépséget, egészséget, fittséget!

Promóciók
Még mindig nem tudod, mivel lephetnéd meg szeretteidet a fa alatt? Ajándékozz élményt az Oxygen Életmód Központok ajánlatából! Ötletek a választáshoz:

A Hotel Wellamarin**** szuper téli ajánlatokkal várja leendő vendégeit

Promóciók
A tél közeledtével a Hotel Wellamarin**** véget nem érő ajánlatsorozata számos meglepetést ígér, legyen az hétköznap, hétvégén, ünnepi hangulatban, vagy épp az ünnepek között!

Csobot Adél Marilyn Monroe bőrébe bújt! Fotók!

Sztárok
Csobot Adél, az X-Faktor ifjú sztárja rajong a szexi, kacér, titokzatos és kihívó Marilyn Monroe-ért, ezért úgy döntött, kipróbálja, milyen érzés lehet egy napra az ő bőrébe bújni! Íme a végeredmény!

HELL iceCool: Indulj pöccre télen is! - téli meglepetés a HELL-től

Promóciók
A tél beköszöntével ismét nagy dobással állt elő a HELL ENERGY. Az ország vezető energiaitala - melyet korábbi innovációjáért már az Év Terméke 2012 díjjal is jutalmaztak - ugyanis újabb limitált szériás újdonsággal rukkolt elő. A HELL iceCool, a kiwi és tutti-frutti ízesítéssel debütáló finomság, különleges, téli csomagolásban került a boltok polcaira.

JOY Kényeztető Napok

Promóciók
2012. december 1-2-án a Westendben JOY Kényeztető napok lesznek, aminek a keretein belül több mint 100 üzletben vásárolhattok kedvezményesen, a decemberi JOY-ban található kuponokkal (10-70% közötti kedvezmények várhatóak!)! Velünk pedig a Ferdinánd téren felállított JOY kifutónál találkozhattok!

Fiat 500L - Vagány és sokoldalú

Promóciók
Pontosan öt évvel a Fiat 500 bemutatkozása után, az eredeti 500-as születésének 55. évfordulóján, 2012. július 4-én lépett színre (szintén Torinóban) a Fiat 500L, - az Abarth és Cabrio változatok után - új fejezetet nyitva az ikonikus olasz modell történetében.

Nyerj Twilight ajándékcsomagot!

Promóciók
Egyetlen egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok és ha szerencsések vagytok, megnyerhetitek a 3 db Twilight ajándékcsomag egyikét, amelyek egy Twilightos táskát és egy kulcstartó táskadíszt tartalmaznak. Ki szeretné őket?

Jessica Biel megint jól választott!

Divat
Jessica Biel, ahogy ritkán látjuk? Igen, de nem kell semmi rosszra gondolnotok!

Ki szexibb zöldben? Robert Pattinson vagy Ryan Gosling?

Divat
Most kivételesen nem női divattal foglalkozunk, hiszen nem feledkezhetünk meg a férfiakról sem! Itt van például ez a két szívtipró, Ryan Gosling és Robert Pattinson. Tehetségesek, szexik, ráadásul még jól öltözöttek is. De vajon, ha divatról van szó, ki a jobb? Szavazzatok!

ÁRKÁD Hűségpont gyűjtő játék

Promóciók
Az ÁRKÁD Szeged, a bevásárlóközpontok között Európában elsőként vezeti be a hipermarketekből már jól ismert, hűségpont gyűjtő rendszert.

Nyerd meg Kásás Tamás névre szólóan dedikált könyvét!

Promóciók
Szeretnétek megnyerni M.Kiss Csaba és Kásás Tamás KÁSA című könyvét, abból is egy egyedi, az olimpikon által névre szólóan dedikált példányt? Ha igen, válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésünkre és esélyesek lehettek, hogy megnyerjétek a 10 db könyv egyikét!