Cikkek a(z) minden rovatból

Füstös szemek 6 egyszerű lépésben

Szépség
Már csak 2 nap, és együtt bulizunk a JOY Valentin-napi partiján a MIX-b en, ahol könnyen lehet, hogy megtalálod a nagy Ő-t. Kövess el mindent a siker érdekében! Feldobnád a régi bevált sminkedet, de hiányzik egy tuti ötlet? Tudod, hogy ránk mindig számíthatsz! Induljunk ki a jó öreg klasszikus füstös szemből, és megmutatjuk, hogyan tudod te is pillanatok alatt elkészíteni magadnak!

Whiteny Houston 5 legjobb dala! Videok!

Tipp
A szerkesztőségünkből mindenkinek van egy sztorija arról, hogy hol és milyen körülmények között találkozott azzal szomorú hírrel egy évvel ezelőtt, hogy meghalt Whitney Houston. De persze, hogy mindenkinek van egy kedves dala is tőle. Akár több is. Megmutatjuk a mi 5 kedvencünket.

Így csinálj magadnak bajuszos körmöt!

Szépség
Bajusz lázban ég az egész világ, ilyen kiegészítőket, ruhákat, mindenféle dolgokat aggatunk magunkra és olyan fotókat készítünk, amiken bajszunk van. Természetesen mi is imádjuk a bajuszt, és azon gondolkoztunk, hogy nézne ki a körmünkön. És tudjátok mit? Nagyon jól! És meg is mutatjuk nektek, hogy tudjátok megcsinálni akár magatoknak!

Pénteki Pasi #8 - Dominic Cooper

Sztárok
Péntek? Mindenki dőljön hátra, mutatjuk az e heti találatunkat. Lányok, engedjétek meg, hogy bemutassunk nektek egy olyan igazán jóképű angolt.

5 jel, ami arra utal, hogy komolyabb is lehet a kapcsolatotok!

Szerelem
Már egy jó ideje együtt vagytok, és minden tökéletes közöttetek,sőt szinte mesébe illő? Akkor érdemes odafigyelned a következő apró jelekre, amikből meg is bizonyosodhatsz arról, hogy több ez egy átlagos járásnál. De, mik is ezek a jelek?

5 ok, amiért imádjuk a születésnapos Ashton Kutchert!

Sztárok
Bár minden hét ilyen lenne! Kicsit már kezdünk fáradni, érezzük, hogy közeledik a hétvége, fogytán az energia...és hirtelen kiderül, hogy egy hollywoodi, igazán jóképű pasi ünnepli szülinapját. Na jó, tartsunk egy kis szünetet a munkában, és gondoljuk csak át, miért is szeretjük annyira a ma 35 éves Christopher Ashton Kutchert.

5 tuti tipp az első randira

Szerelem
Mindenki számára ismerős az a helyzet amikor végre a kiszemelt álompasi randira hív. Kezdődik a kapkodás és az idegeskedés hogy a legjobb formádat hozd. Itt van most pár tipp segítségül, hogy még jobban menjen minden a nagy napon!

8 tipp, hogyan őrizd meg a tüzet a kapcsolatodban

Szerelem
Egy hosszú párkapcsolatban egy idő után szinte már természetessé válik, hogy időnként idegesítitek egymást, és sajnos még rosszabb, hogy természetessé és megszokottá válik minden közöttetek. De mindemellett a párkapcsolatok mindig megújulnak és változnak, ezért nem lehetetlen, hogy visszahozd tüzet és a vibrálást a kapcsolatodba a következő 8 tippünkkel.

Hangolódj a szerelemre! Játssz az AHAVA-val és nyerj!

Promóciók
Az AHAVA* a holt-tengeri ásványok szépségszakértője. Exkluzív kozmetikumai a Holt-tenger szépítő erejével hatnak, mert minden AHAVA kozmetikum lelke, a tenger esszenciája, az OsmoterTM.

Első randi - Egy férfi tollából nőknek

Szerelem
Egy pasinak hét másodperc sok mindenre elég lehet. Kinyitni egy lakatot, meginni egy korsó sört, vagy el(be)sülni az ágyban. Azt azonban nem árt, ha tudjuk, ennyi idő ahhoz is elég, hogy a férfi eldöntse akar-e második randit vagy inkább kémia órásat játszik és eltűnik, mint a kámfor. Az első benyomás, mindent visz.

5 étel a szuper egészséges testért!

Tipp
A téli szürkeség és mozgásszegény életvitel megviseli mindenki szervezetét, ezért nagyon fontos, hogy tavaszra és nyárra feltöltsd a tartalékokat és elérd a legjobb formádat. Ha te is szeretnél egyszerűen kicsattanó formába lenni, akkor nem kell mást tenned, mint a következő 5 tippünket betartani és tavaszra te is szuperegészséges leszel és a testedet is feltöltöd energiával.

Disney figurás ruhák és kiegészítők - Válogatás a legjobbakból

Divat
Nagy divatjuk van most a Disney figurás ruháknak, szoknyáknak, kiegészítőknek, cipőknek... egyszóval minden olyan dolognak, amin Mickey Egér és barátai megtalálhatóak. Most összegyűjtöttünk nektek néhányat, inspiráció gyanánt!

Így fogyj le könnyen, drasztikus lépések nélkül!

Tipp
Szinte minden nő szeretné elérni nyárra a tökéletes alakot, és ezért képesek mindent bevetni. Rengeteg divatdiétáról hallunk, amelyek kecsegtető fogyást ígérnek nagyon rövid időn belül, pedig sokszor többet ártunk mit segítünk maguknak ezekkel a diétákkal. Azért hogy te se ess bele a hibákba és ne kelljen drasztikus lépéseket tenned pár kiló leadása miatt csak pár hasznos tanácsot kell betartanod.

5 ok, amiért tilos randizni egy pasival

Szerelem
Randizni szuper, de nem mindenáron. Belefuthatsz őrültekbe, szexmániásokba, léhűtőkbe, lelkibetegekbe - a sor a végtelenségig folytatható. Kiemeltem neked 5 olyan esetet, amikor azonnal be kell húzni a kéziféket.

7 tipp, hogyan legyen tüzes a kapcsolatod hideg időben is

Szerelem
Mindenki ismeri a forró nyári kapcsolatokat, de mi a helyzet télen? Akkor sem kell megijedni ha a hőmérő mínuszokat mutat, te attól még tüzes lehetsz. Forró csókok és együttlétek nem csak nyáron vannak. Ha nálad kezd lejjebb menni hőmérőd higanyszála, akkor most mutatunk 7 egyszerű módot, amellyel felhevítheted a levegőt körülöttetek.

15 alapdarab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból!

Divat
Ha nem akarsz mindenáron hipszter lenni, van más út is az ízléses megjelenéshez! Most abban nyújtunk neked segítséget, hogyan úszd meg azt, hogy minden szezonban új darabok után kutass. A lényeg, hogy szerezz be néhány időt álló cuccot!

Kristen Stewart 10 legjobb vörös szőnyeges szettje

Divat
A Twilight üdvöskéje, februári címlapsztárunk, Kristen Stewart gyakran lép vörös szőnyegre. Megjelenését sosem bízza a véletlenre, és minden alkalommal szuper ízlésről tesz tanúbizonyságot. Most megmutatjuk a szerintünk 10 legjobb szettjét.

Bemutatjuk 2012 legszebb sztármenyasszonyait

Divat
Egy esküvő mindenkit lázba hoz, pláne, ha a menyasszony világhíres celebritás. Pazar ruhák, illusztris vendégsereg és fényűző csillogás kíséri a híres párok lagziját, és mi is kíváncsian követtük kedvenceink kézfogóját. Most pedig megmutatjuk nektek 2013 - szerintünk - 5 legszebb sztármenyasszonyát és ruháikat.

3 őrült divat és smink tipp 2013-ra!

Szépség
Bár biztosan elhatároztad már, mit és hogyan fogsz csinálni ebben az évben, mégis ki akadályozna meg abban, hogy rátegyél még egy lapáttal, és minden eddiginél szexibb és csábítóbb legyél? És hidd el, az egész csak néhány igen apró trükkön múlik. 2013-ban ne fogd vissza magad! Lesd el 3 őrült tippünket és legyen igazán őrült éved!

Villáminterjú Bányai Mikivel, a The Voice backstage riporterével

Sztárok
Bányai Miki színész, műsorvezető, síbajnok, pék, és mostanában a nagy sikerű Voice című műsor Backstage riportere. Bár mindennapjaiban nagyon elfoglalt , sikerült elcsípnünk a Joy olvasóknak egy mini interú erejéig.

Több mint saláta...

Promóciók
Szereti a salátát? Sőt akár minden nap ezt enne? Diétázik? Vagy csak az egészséges, könnyű fogásokat szereti? Ha Ön is a saláták szerelmese, akkor biztos ismeri az eisberg salátákat!

Misztikum és romantika Valentin-napra!

Tipp
Ebben az évben igazán különleges lesz a Valentin-nap, hiszen éppen a szerelem ünnepén kerül a mozikba Emmy Rossum legújabb filmje, a Lenyűgöző teremtmények, ami a történet alapján egy igazi misztikus csavarral fűszerezett, mindent elsöprő szerelemről szóló Rómeó és Júlia történet.

Mindenki itt van? Balogh Edinának, a JOY új főszerkesztőjének februári levele

Promóciók
Engedd meg, kedves olvasó, hogy valami igazán személyessel kezdjem az elsô levelem.

Pénteki Pasi #8 - Alexander Ludwig

Sztárok
El vagyunk kényeztetve, ez már biztos, hiszen minden pénteken tudunk mutatni nektek egy jóképű fiatalembert. Hogy ki a mai választásunk? Alexander Ludwig, az Éhezők viadala című film első részében megismert rosszfiú.

Minden, amit tudnod kell a flörtölésről!

Szerelem
Az ismerkedés legjobb része az előjáték, a flört. Rád néz, vagy csak véletlenül kapta el a pillantásod? Meghódítottad, vagy ő csábított el téged? Élvezetes kétely és bizonytalanság – megmutatjuk neked, hogyan teheted még izgalmasabbá ezt a nemes játékot.